Αυτό είναι έκπληξη: Η ομάδα που τερμάτισε πέρυσι 10η, θέλει να πάρει τον Στέρλινγκ από την Τσέλσι!

«Τρελό» deal επιχειρεί να κάνει πράξη η Κρίσταλ Πάλας, η οποία έχει προσεγγίσει την Τσέλσι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Περίπτωση με αντικειμενικές δυσκολίες, όλα ανοιχτά, μπορεί να πληρώσει αδρά, μετά και από την πώληση του Αγιού στη Λέστερ!



Αυτό είναι έκπληξη: Η ομάδα που τερμάτισε πέρυσι 10η, θέλει να πάρει τον Στέρλινγκ από την Τσέλσι!

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να έχουν ξεκαθαρίσει στον Άγγλο πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα.

Πρόκειται για κάτι που είναι προφανές, την στιγμή που ο Στέρλινγκ εξετάζει τις επιλογές του και έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του να συνεχίσει να βρίσκεται στην Premier League. Είναι μάλιστα διατεθειμένος να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές, ώστε να βρει ένα project που τον ικανοποιεί και προς το παρόν, η Άστον Βίλα «έπαιζε» μόνη της ως προς την απόκτησή του.

Αισίως όμως, μία ακόμη ομάδα έκανε την έκπληξη και προσπαθεί να κλείσει το deal. Ο λόγος για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας. Θέλει τον Άγγλο, επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Αγιού που πήγε στη Λέστερ και μπορεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση. Λέτε;

Δημήτρης Μανάκος