«Να 'ναι καλά ο Κλοπ»: Ο Σλοτ παραμένει απόλυτα ήρεμος, παρά την έλλειψη μεταγραφών στη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ συνεχίζει δίχως να έχει ανακοινώσει ούτε μια προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, αλλά ο Άρνε Σλοτ είναι απόλυτα ήρεμος. Και αντιλαμβάνεται πόσο ευγνώμων θα πρέπει να είναι προς τον Γιούργκεν Κλοπ με το υλικό που του άφησε στην ομάδα...



«Να 'ναι καλά ο Κλοπ»: Ο Σλοτ παραμένει απόλυτα ήρεμος, παρά την έλλειψη μεταγραφών στη Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» μπορεί να φημολογείται ότι έχουν ήδη κάνει δικό τους τον Μαμαρντασβίλι από τη Βαλένθια, αλλά όσο δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση προσθήκης, τότε παραμένουν η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ δίχως επίσημη μεταγραφή στο φετινό καλοκαίρι. 

Κι όμως, ο Άρνε Σλοτ είναι απόλυτα ήρεμος γι' αυτό, τονίζοντας πως εμπιστεύεται απόλυτα το ρόστερ που έχει στα χέρια του και ακόμα μαθαίνει τις δυνατότητες των παικτών που του άφησε ο Γιούργκεν Κλοπ. 

«Εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα που έχω στα χέρια μου. Κληρονόμησα από τον προηγούμενο κόουτς ένα εξαιρετικό και πολύ δυνατό σύνολο. Ακόμα μαθαίνω πράγματα για τους ποδοσφαιριστές μου.

Αυτοί με έχουν κάνει να είμαι ήρεμος και να τους εμπιστεύομαι και χαίρομαι ιδιαίτερα με την προπόνηση που κάναμε μια μέρα μετά το πρώτο ματς, γιατί μου έδειξαν το πάθος τους και όσοι δεν έπαιξαν με την Ίπσουιτς» σχολίασε ο Σλοτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπρέντφορντ. 

Κώστας Ζάλιαρης