Ο Γκιουντογκάν είναι ξανά εδώ: Ένα «Welcome back» από τη Σίτι, γεμάτο αγάπη! (vid)

Είναι από τους πιο συμπαθείς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Και από τους πιο ταλαντούχους. Και είναι ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ! Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Ιλκάι Γκιουντογκάν, που δήλωσε ότι: «Όταν αποχωρείς από εδώ, τότε αντιλαμβάνεσαι τι είχες και πόσο υπέροχα ήταν όλα. Είναι όμορφο να γυρίζεις σπίτι»! 



Ο Γκιουντογκάν είναι ξανά εδώ: Ένα «Welcome back» από τη Σίτι, γεμάτο αγάπη! (vid)

Ο Γερμανός χαφ, χάρη στον οποίο η Σίτι πανηγύρισε το επικό πρωτάθλημα του 2023 και φυσικά έγραψε ιστορία με το γρηγορότερο γκολ στα χρονικά των τελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, ντύθηκε και πάλι στα γαλάζια. 

Το Μάντσεστερ και η Σίτι τον υποδέχθηκαν με μεγάλη αγάπη και με ανοιχτή την αγκαλιά τους, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει:

«Όταν φεύγεις αντιλαμβάνεσαι πόσο υπέροχα ήταν όλα εδώ και πόσο σπουδαίος είναι αυτός ο σύλλογος, αλλά έχω ακόμα κίνητρο και θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Έχω ακόμα φιλοδοξίες. Θέλω να βιώσω ξανά το συναίσθημα της κατάκτησης τίτλων»

Στην ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε και στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αποχωρώ μέσα σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη, αλλά αν αυτό βοηθά οικονομικά το σύλλογο, τότε είμαι λιγότερο στεναχωρημένος»

 

 

Κώστας Ζάλιαρης