Δύο άσοι, ένα G/G και «ταμείο» στην Championship με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Τρίτη αγωνιστική της Championship και είμαι ξανά εδώ, για να προτείνω τρία παιχνίδια και να πολλαπλασιάσουμε το κέρδος επί… πέντε. «Ποντάρω» στη διαφορά ποιότητας, βλέπω την παράδοση στο Γουότφορντ – Ντέρμπι, δεν με πείθει ιδιαίτερα η Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ. Ας τα δούμε μαζί…



Δύο άσοι, ένα G/G και «ταμείο» στην Championship με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Και φτάσαμε στην 3η αγωνιστική της Championship. Του πιο δύσκολου, κατά την προσωπική μου άποψη, πρωταθλήματος στον κόσμο. Μίας κατηγορίας που ναι μεν μπορεί να σε οδηγήσει στην Premier League, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι τόσο εύκολο να σε «πάρει» μαζί της.

Η εκκίνηση της 3ης στροφής του πρωταθλήματος δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με τη Λιντς να επικρατεί με 2-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Έπεισε με την εμφάνισή της, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και κέρδισε για πρώτη φορά στη σεζόν.

Με ρωτάτε τι βλέπω για το Σάββατο και τη συνέχεια της αγωνιστικής… Να θυμίσω πως θα είχαμε ήδη άνετα το 2Χ2 στη σεζόν, αν την προηγούμενη εβδομάδα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε το απόλυτο. Προηγούνταν με 2-0 από νωρίς της ΚΠΡ, δεν «έσβησε» το ματς και ο άσος πήγε… περίπατο, καθώς ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 2-2.

Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι, από τα πέντε που έχω προτείνει μέχρι τώρα, που δεν πέρασε. Αυτή την φορά λοιπόν, λέω να στηρίξω την ΚΠΡ, στο 1.73 από τη Novibet, κόντρα στην Πλίμουθ. Δεν με έχει πείσει η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ και μην ξεχνάμε πως στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της, μέχρι τώρα, δέχθηκε τέσσερα γκολ από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της Μπλάκμπερν με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Βλέπω… άσο, υπάρχει διαφορά ποιότητας, μπορεί να «καθαρίσει» η γηπεδούχος, που είναι και αήττητη σε Championship και Λιγκ Καπ, στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το τρίτο ματς τώρα, είναι αυτό της Γουότφορντ με την Ντέρμπι. Δεν θα μπορούσα να προτείνω κάτι διαφορετικό από το να σκοράρουν και οι δύο. Επιβεβαιώνεται στα τέσσερα τελευταία ματς στην έδρα της γηπεδούχου μεταξύ τους, νομίζω πως η παράδοση θα συνεχιστεί!

Αυτή είναι η «τριάδα» μου λοιπόν για την 3η αγωνιστική της Championship, με στόχο να πολλαπλασιάσουμε το κέρδος επί… πέντε!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(14:30) ΚΠΡ – Πλίμουθ 1 στο 1.73

(17:00) Μπλάκμπερν – Όξφορντ Γιουνάιτεντ 1 στο 1.70

(17:00) Γουότφορντ – Ντέρμπι G/G στο 1.73