Τα μεσημέρια του Σαββάτου δεν… ταιριάζουν στην Μπράιτον: Έχει χάσει και «αφού έληξε το παιχνίδι»! (vids)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεσημέρι Σαββάτου και η 2η αγωνιστική της Premier League, απέχει μόνο μερικές ώρες. Πρόβλεψη; Είναι δύσκολο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι πως τα μεσημέρια της προ τελευταίας ημέρας της εβδομάδας, οι «γλάροι» δεν πετούν. «Ζορίζονται» στο «Άμεξ». Έχουν χάσει άλλωστε και… μετά τη λήξη αναμέτρησης. Και συμπτωματικά, τους έχει συμβεί κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους»!



Τα μεσημέρια του Σαββάτου δεν… ταιριάζουν στην Μπράιτον: Έχει χάσει και «αφού έληξε το παιχνίδι»! (vids)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έναρξη της 2ης αγωνιστικής της Premier League. Και η αλήθεια είναι πως αν πρέπει να διαλέξουμε μία ομάδα, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δίχως να εντάσσεται στο Big 6, τότε αυτή είναι σίγουρα η Μπράιτον.

Πήγε στο «Γκούντισον Παρκ», ήταν εξαιρετική, σκόραρε τέσσερις φορές, μέτρησαν τρία γκολ και έφυγε με ένα άνετο «διπλό», στην πρεμιέρα του Φαμπιάν Χούρτσελερ στην Αγγλία!

Μένει να δούμε αν η Μπράιτον μπορεί να ξεκινήσει με το απόλυτο, μετά το πέρας 180 αγωνιστικών λεπτών στην Premier League. Υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεσημέρι Σαββάτου, και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ώρα, δεν της πηγαίνει ιδιαίτερα.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι έχει εκκινήσει την εκάστοτε αγωνιστική του πρωταθλήματος σε έξι περιπτώσεις, έχει κερδίσει τις δύο πρώτες, και έκτοτε μετρά, τρεις ήττες και μία ισοπαλία! Η Πάλας την έχει κερδίσει το 2020, στο ντέρμπι μεταξύ τους, στο «Άμεξ», με 1-0, η Λίβερπουλ πρόπερσι με 2-0, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε «τρίποντο» στο γήπεδο της Μπράιτον, με το ματς να έχει… λήξει!

Πότε συνέβη αυτό; Προ τετραετίας, την περίοδο του Covid – 19, με το ματς στο 2-2. Έμενε μία φάση, ο Μαγκουάιρ φώναξε για πέναλτι, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, αλλά ο VAR εξέτασε τη φάση. Εν τέλει, η παράβαση καταλογίστηκε και ο Μπρούνο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα! Μπορεί να πάρει πίσω το… αίμα της η Μπράιτον, ίδια ώρα, ίδια ημέρα; Για να δούμε!

 

Αναλυτικά, όλα τα ματς της Μπράιτον στις 14:30 ώρα Ελλάδος, μεσημέρι Σαββάτου, σε επίπεδο Premier League στο «Άμεξ»:

Μπράιτον – Τότεναμ 3-0 (2019)

Μπράιτον – Μπόρνμουθ 2-0 (2019)

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 0-1 (2020)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 (2020)

Μπράιτον – Λίβερπουλ 1-1 (2020)

Μπράιτον – Λίβερπουλ 0-2 (2022)

Δημήτρης Μανάκος