Η Τσέλσι έδινε 40 εκατ. και τελικά ο Σαμού πήρε μεταγραφή με... 15 εκατομμύρια!

Εκείνος θεώρησε ασέβεια να μην τον αποκτήσει η Τσέλσι στο 100%, αποχώρησε από τις συζητήσεις, η Ατλέτικο έχασε 40 εκατομμύρια και τελικά ο Σαμού Ομοροντιόν πήρε μεταγραφή... 15 εκατομμυρίων! Και ο «εγκέφαλος» αυτής της εξέλιξης ήταν ο Αντρέ Βίλας - Μπόας! 



Η Τσέλσι έδινε 40 εκατ. και τελικά ο Σαμού πήρε μεταγραφή με... 15 εκατομμύρια!

Ο Σαμού Ομοροντιόν ανήκει πια στην Πόρτο έπειτα από τη μεταγραφή - έκπληξη που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. 

Ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται ξανά από τους «ροχιμπλάνκος» ώστε να βρει το χρόνο που επιθυμεί και του αναλογεί, ωστόσο, ο τρόπος που εκτυλίχθηκαν τα πράγματα μάλλον δεν ευνόησε και τόσο το σύλλογος της Μαδρίτης. 

Έπειτα από το «ναυάγιο» με την Τσέλσι, η οποία θα διέθετε 40 εκατομμύρια για την απόκτησή του, ο Σαμού Ομοροντιόν κατέληξε στους «δράκους» του Αντρέ Βίλας - Μπόας με... 15 εκατομμύρια! 

Και πάλι, η Πόρτο απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με το υπόλοιποι μισό να παραμένει στην Ατλέτικο. Οι Πορτογάλοι μπορούν ν' αποκτήσουν ένα επιπλέον 15% με 5 εκατομμύρια το επόμενο καλοκαίρι, το ίδιο μπορεί να συμβεί το 2026, ενώ, η ρήτρα αποδέσμευσής του έφτασε στα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης