«Τριάδα» από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, στήριξη στη Ρέξαμ και στην… ιστορία της Ίστλι!

Τρία παιχνίδια, δύο άσοι, μία διπλή ευκαιρία και στόχος το πρώτο απόλυτο της σεζόν. Αυτή είναι η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου, από τις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, μέσω της Novibet!  



«Τριάδα» από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, στήριξη στη Ρέξαμ και στην… ιστορία της Ίστλι!

Σάββατο. Ήρθε η αγαπημένη μας ημέρα. Ναι, προφανώς και έχουμε Premier League, αλλά η Αγγλία δεν περιορίζεται εκεί.

Έχουμε και στοίχημα, μικρότερες κατηγορίες και η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Συνεπώς, πάμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ και να συνεχίσουμε έτσι, με φόντο το 3Χ3 στις «μικρές» Αγγλίες.

Τρία ματς λοιπόν, προτείνουμε και σήμερα. Δύο από τη League One και ένα από τη National League. Τα παιχνίδια από την 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχουν ένα… κοινό: αμφότερα τα επιλέγουμε με τη λογική του άσου!

Ποντάρουμε στη Ρέξαμ απέναντι στη Ρέντινγκ, η οποία δεν σκόραρε στο τελευταίο της παιχνίδι, ενώ στηρίζουμε την Χάντερσφιλντ απέναντι στη Σριούσμπερι. Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, βρίσκει εύκολα δίχτυα, μπορεί να συνεχίσει το σερί της.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς; Ενδεχομένως αυτή να είναι και η πιο «ψαγμένη» επιλογή μας. Πάμε στη National League και στο παιχνίδι της Όλντρινχαμ με την Ίστλι. Ενδιαφέρον ματς, φαβορί μοιάζουν οι γηπεδούχοι, ποτέ «διπλό» ιστορικά, σε αυτή την έδρα οι φιλοξενούμενοι.

Θα στηρίξουμε όμως το Χ2, διπλή ευκαιρία, αναλογιζόμενοι και το σερί της Ίστλι που «τρέχει». Τι εννοούμε με αυτό; Είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το απόλυτο. Και αν είναι να «σπάσει» μία παράδοση, γιατί να μη γίνει τώρα;

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου από το England365:

(17:00) Ρέξαμ – Ρέντινγκ 1 στο 2.20 από τη Novibet

(17:00) Χάντερσφιλντ – Σριούσμπερι 1 και Over 1,5 στο 1.60 από τη Novibet

(17:00) Όλντρινχαμ – Ίστλι Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.83 από τη Novibet