Ο Κλοπ ήδη... νοστάλγησε τη Λίβερπουλ: «Μου λείπουν όλοι, θα δουλέψει καλά ο Σλοτ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως παρακολούθησε το πρώτο ματς της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ με την Ίπσουιτς, δήλωσε ότι του έχει λείψει ήδη η ομάδα και τα «παιδιά» του, ενώ, εξέφρασε τη σιγουριά του για το έργο του Άρνε Σλοτ στον πάγκο. 



Ο Κλοπ ήδη... νοστάλγησε τη Λίβερπουλ: «Μου λείπουν όλοι, θα δουλέψει καλά ο Σλοτ»

Ο Kloppo δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την αγαπημένη του Λίβερπουλ και φροντίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάιο. 

Το γεγονός πως δεν έχουν υπάρξει μεταγραφές δεν τον τρομάζει, αφού ανέφερε στο ESPN πως «υπάρχει πολύ καλό υλικό και μαζί με τον καλό προπονητή, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά». 

Αυτό στο οποίο στάθηκε ο Γερμανός κόουτς που πλέον απολαβάνει τη ζωή και τον ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ήταν πως «μου λείπουν ήδη τα παιδιά, αλλά όχι, δεν μου λείπει καθόλου η δουλειά». 

Όσο για τις επαφές που είχε με τον Άρνε Σλοτ, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε να σχολιάσει: «Εγώ δεν είχα κανένα ρόλο στην επιλογή του επόμενου προπονητή. Μιλήσαμε μια - δυο φορές και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στην αρχή. Μου αρέσει το ποδόσφαιρό του, είδα και το φιλικό με τη Σεβίλλη, αλλά και το ματς με την Ίπσουιτς όπου το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό». 

Κώστας Ζάλιαρης