Από την... ανακωχή και την αλλαγή θέσης, ξανά εκτός αποστολής: Τελικά τι συμβαίνει με τον Σάντσο;

Το καλοκαίρι τα είπαν, τα βρήκαν, αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί. Ξαφνικά, στο μυαλό του Τεν Χαγκ, ο Σάντσο έγινε... 9άρι. Και τώρα, μένει εκτός αποστολής και στο δεύτερο ματς της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα! Αυτή η ιστορία δεν σταματά τις ανατροπές...



Από την... ανακωχή και την αλλαγή θέσης, ξανά εκτός αποστολής: Τελικά τι συμβαίνει με τον Σάντσο;

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε από το δανεισμό του στην Ντόρτμουντ, πίστεψε ότι θα μπορούσε, επιτέλους, να δουλέψει ήρεμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. 

Έμεινε και για δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός πλάνων του Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό προπονητή να μη στέκεται τόσο στο μεταγραφικό «ντόρο» γύρω από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή. 

«Θα πρέπει να φανεί ανταγωνιστικός για τη θέση του. Θα τους χρειαστούμε όλους γιατί είναι μεγάλη η αγωνιστική περίοδος» είπε ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» για να αιτιολογήσει την απουσία του Σάντσο από την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον. 

Κι όλα αυτά, μόλις λίγο καιρό αφότου αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν μια κόκκινη γραμμή σε όσα τους χώριζαν και ο Τεν Χαγκ τον υπολόγιζε και για βασικό επιθετικό μαζί με τον Μπρούνο, για όσο θα έλειπε ο Χόιλουντ και μέχρι να βρει ρυθμό ο Ζίρκζεϊ... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης