«Εμείς πάμε ξανά για τίτλο»: Το «φωνάζουν» τα μάτια και οι εκφράσεις των παικτών της Άρσεναλ (vid)

Η «παγωμένη» ματιά του Τροσάρ μετά το γκολ του, οι κραυγές των συμπαικτών του, η ενότητα στον πανηγυρισμό, το πάθος, οι στιγμές μπροστά στους οπαδούς στο φινάλε. Όλα «φωνάζουν» ξανά πως η Άρσεναλ θέλει να «χτυπήσει» πάλι τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ! 



«Εμείς πάμε ξανά για τίτλο»: Το «φωνάζουν» τα μάτια και οι εκφράσεις των παικτών της Άρσεναλ (vid)

Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν με μεγάλη δυσκολία από την έδρα της Άστον Βίλα το βράδυ του Σαββάτου, αλλά με τον Ράγια να πραγματοποιεί την επέμβαση της χρονιάς και τους Τροσάρ - Πάρτεϊ να βρίσκουν δίχτυα, διαμορφώθηκε το 2-0 για τους Λονδρέζους. 

Στους πανηγυρισμούς του πρώτου γκολ φάνηκε ότι η αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν θα ... χαριστεί σε κανέναν ούτε φέτος. Ο Τροσάρ είχε... μοχθηρό ύφος, οι υπόλοιποι γύρω του είχαν τρελαθεί, τον έσπρωχναν, τον αγκάλιαζαν, έβγαζαν κραυγές αποφόρτισης, έντασης και επιθυμίας για συνέχιση στον ίδιο ρυθμό. 

Η συμπεριφορά των παικτών των «κανονιέρηδων» είναι τέτοια που βγάζει προς τα έξω έναν φοβερό δυναμισμό και μαζί με τον κόσμο, μπροστά στον οποίο γιόρτασαν στο φινάλε το 2-0 επί των «villans», θέλησαν να στείλουν ξανά το μήνυμά τους για τη διεκδίκηση της κορυφής γι' ακόμα μια σεζόν. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης