«Τοντ Μποέλι, τώρα μπορείς να δώσεις τον Μαντουέκε στη Νιούκαστλ»: Χατ-τρικ σε 14 λεπτά για την Τσέλσι! (vids)

Απίθανη η ιστορία του Νόνι Μαντουέκε με την Τσέλσι. Την προηγούμενη εβδομάδα, έφευγε ως δανεικός στη Νιούκαστλ. «Σήμερα», πετυχαίνει χατ-τρικ σε 14 λεπτά κόντρα στη Γουλβς και «ξεσπά»!



«Τοντ Μποέλι, τώρα μπορείς να δώσεις τον Μαντουέκε στη Νιούκαστλ»: Χατ-τρικ σε 14 λεπτά για την Τσέλσι! (vids)

Τρομερό ματς παρακολουθούμε στο «Μολινό» ανάμεσα στη Γουλβς και την Τσέλσι. Ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, που ολοκληρώθηκε με τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, ανατροπές και… ένταση.

Και ένα δεύτερο ημίχρονο που ξεκίνησε από το 2-2 και μέσα σε 14 λεπτά, έχει τρία γκολ. Και όλα από τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Τον Νόνι Μαντουέκε. Τον άνθρωπο δηλαδή που έκανε το φάουλ, από το οποίο προήλθε η ισοφάριση των γηπεδούχων, στο πρώτο μέρος.

Ο Μαντουέκε πήρε ένα ματς από το 2-2 και το έκανε 5-2, από το 49’ μέχρι και το 64’. Εξαιρετικά τελειώματα, έντονοι πανηγυρισμοί, πρώτη νίκη για τους «μπλε» στην εποχή του Έντσο Μαρέσκα, στην Premier League.

Και να σκεφτούμε πως ο Μαντουέκε, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ένας εκ των παικτών που είχαν ακουστεί πολύ ότι θα αποχωρήσουν από την Τσέλσι. Τον ήθελε η Νιούκαστλ, συζητούσε για δανεισμό η Τσέλσι. Και αισίως, συνέβη αυτό…

Δημήτρης Μανάκος