Χωρίστηκε στη μέση η Ουαλία, πήρε μεγάλο βαθμό η Κάρντιφ απέναντι στη Σουόνσι!

Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Σουόνσι και Κάρντιφ, η Ουαλία χωρίστηκε στη… μέση, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Γούτα και του Μανώλη Σιώπη «άντεξε» και πήρε τον πρώτο της βαθμό στη σεζόν. Επιτέλους… σκόραρε, διαχειρίστηκε την πίεση και το 1-1 μοιάζει επιτυχία για το σύνολο του Ερόλ Μπουλούτ. Κάλεν και Ρόμπινσον διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, έπαιξε 90 λεπτά ο Σιώπης!



Χωρίστηκε στη μέση η Ουαλία, πήρε μεγάλο βαθμό η Κάρντιφ απέναντι στη Σουόνσι!

Ήταν ντέρμπι της Ουαλίας, η Κάρντιφ δεν είχε σκοράρει ως στιγμής στη σεζόν, αλλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, κάθε λογής πρόβλεψη πάει… περίπατο.

Και αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, με την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ να αντιμετωπίζει τη Σουόνσι εκτός έδρας, με στόχο να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από εκεί, για πρώτη φορά μετά από μία τριετία.

Το εγχείρημα δεν ήταν απλό, αλλά η Κάρντιφ τα κατάφερε, με τον Μανώλη Σιώπη να βρίσκεται στην αρχική της ενδεκάδα και να παίζει δίπλα στον Άαρον Ράμσεϊ για 90 λεπτά.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Κάλεν στο 10’, αλλά ισοφάρισε με τον Ρόμπινσον στο 79’. Άντεξε στην πίεση στο φινάλε, έμεινε το 1-1 και πήρε τον πρώτο της βαθμό στην Championship, μετά από τις δύο ήττες που είχε γνωρίσει!

Δημήτρης Μανάκος