Οι τέσσερις ομάδες με το 2Χ2 και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Premier League!

Ώρα… 3ης αγωνιστικής; Πλησιάζουμε! Δείτε τι έρχεται, διαβάστε για τις τέσσερις ομάδες με το απόλυτο και όλοι περιμένουμε την τελευταία ημέρα του μηνός, για να συνεχίσουμε το φετινό «ταξίδι» στην Premier League!



Οι τέσσερις ομάδες με το 2Χ2 και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Premier League!

Και κάπου εδώ, η 3η αγωνιστική της Premier League έλαβε τέλος. Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα και όπως ήδη θα έχετε παρατηρήσει, μόλις τέσσερις ομάδες έχουν καταφέρει να διαθέτουν έξι βαθμούς, μετά το πέρας των πρώτων 180 αγωνιστικών λεπτών.

Συζητάμε για τη Μάντσεστερ Σίτι των 6-1 παθητικού τερμάτων, μετά την άνετη επικράτηση με την Ίπσουιτς με 4-1, για την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Ίδια η πορεία των δύο τελευταίων, από μία εντός και μία εκτός έδρας νίκη, με 2-0. Ίδια γκολ, ακριβή σκορ, 4-0 παθητικό και άρτιο ξεκίνημα.

Στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο, μαζί με όσες αναφέραμε, βρίσκεται και η Μπράιτον του Φαμπιάν Χούρτσελερ.

Στους έξι βαθμούς οι «γλάροι», εντυπωσιακές οι εμφανίσεις τους, από την στιγμή που επικράτησαν με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 3-0 της Έβερτον, στο «Γκούντισον Παρκ».

Από εκεί και πέρα, όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Και η αλήθεια είναι πως θα έχουμε και πάλι… ντέρμπι, με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ να κατέχει κεντρική θέση.

Σημαντικό και το Άρσεναλ – Μπράιτον, ενδιαφέρον το Νιούκαστλ – Τότεναμ, θα έχουμε και ματς… Λονδίνου ανάμεσα σε Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας!

Αναλυτικά, η 3η αγωνιστική της Premier League:

Σάββατο 31/08

(14:30) Άρσεναλ – Μπράιτον

(17:00) Έβερτον – Μπόρνμουθ

(17:00) Ίπσουιτς – Φούλαμ

(17:00) Λέστερ – Άστον Βίλα

(17:00) Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον

(17:00) Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς

(19:30) Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

 

Κυριακή 01/07

(15:30) Νιούκαστλ – Τότεναμ

(15:30) Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

(18:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

 

Δημήτρης Μανάκος