«Η ανταλλαγή του καλοκαιριού για Τσέλσι – Γιουνάιτεντ, ο Άρνολντ ήταν… στεναχωρημένος!» (pics)

Διαβάστε όσα γράφουν δύο αγγλικά πρωτοσέλιδα σήμερα, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Premier League! Για την ανταλλαγή του… καλοκαιριού και για την στιγμή της αλλαγής του Αλεξάντερ Άρνολντ στο Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ.  



«Η ανταλλαγή του καλοκαιριού για Τσέλσι – Γιουνάιτεντ, ο Άρνολντ ήταν… στεναχωρημένος!» (pics)

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε και η 2η αγωνιστική της Premier League και το England365 κάνει μία «βόλτα» στα αγγλικά πρωτοσέλιδα και σε όσα εστιάζει ο αγγλικός Τύπος, το πρωί της Δευτέρας (26/08).

Δύο είναι τα πράγματα, τα οποία κατά βάση πραγματεύεται. Το πρώτο έχει να κάνει με μία ανταλλαγή – σοκ, που συζητούν η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπλε» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Τζέιντον Σάντσο και για να τον κάνουν δικό τους, δίνουν στους «κόκκινους διαβόλους» το δικαίωμα επιλογής.

Είτε τον Ραχίμ Στέρλινγκ, είτε τον Μπεν Τσίλγουελ. Και «ποντάρουν» στον δεύτερο, αναλογικά με την ανάγκη της Γιουνάιτεντ για την απόκτηση αριστερού μπακ!

Όσον αφορά το πρωτοσέλιδο της Guardian; Κεντρική θέση κατέχει ο Αλεξάντερ Άρνολντ και η αντίδρασή του στο ματς της Λίβερπουλ με την Μπρέντφορντ, όταν έγινε αλλαγή. Αναδεικνύει το ότι έμοιαζε «ξενερωμένος» και κάνει λόγο για τη συζήτηση που είχε με τον Άρνε Σλοτ.

Δείτε τα δύο πρωτοσέλιδα:

 

Δημήτρης Μανάκος