«Μίλησε» ο Άγγλος: Η πρώτη δήλωση του Άρνολντ, μετά το Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ και την «γκρίνια»!

Δεν μπαίνει στη διαδικασία να δώσει έκταση στο ζήτημα της αλλαγής του από το Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Τοποθετήθηκε… διαφορετικά στο Twitter, δεν ανέφερε τον Άρνε Σλοτ και ευχαρίστησε τον κόσμο των «κόκκινων», για την ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ»!



«Μίλησε» ο Άγγλος: Η πρώτη δήλωση του Άρνολντ, μετά το Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ και την «γκρίνια»!

Η Λίβερπουλ έκανε το 2Χ2 και κατάφερε να επικρατήσει πειστικά της Μπρέντφορντ, στο πρώτο παιχνίδι του Άρνε Σλοτ στο «Άνφιλντ», σε επίπεδο Premier League.

Το 2-0 ήρθε πειστικά, όμως οι «κόκκινοι» κλήθηκαν να διαχειριστούν όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο Άγγλος πέρασε εκτός αναμέτρησης από τον Άρνε Σλοτ στο δεύτερο μέρος και δεν ήταν ικανοποιημένος με την εν λόγω επιλογή.

Κάθισε στον πάγκο, έμοιαζε «ξενερωμένος», ο Ολλανδός τον πλησίασε για να του εξηγήσει, αλλά ο έμπειρος μπακ δεν μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει.

Άπαντες άρχισαν να συγχέουν την συμπεριφορά του και με το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα είχαν να κάνουν με την αλλαγή. Ο Σλοτ επισήμανε πως ήθελε να του δώσει χρόνο να ηρεμήσει, και μετά το EURO 2024, ενώ μερικές ώρες αργότερα, ήταν η σειρά του Άρνολντ να τοποθετηθεί.

Και το έκανε δίχως να μπει στη διαδικασία να αναφερθεί στο περιστατικό, αναρτώντας στο Twitter φωτογραφία της Λίβερπουλ και του κόσμου της ομάδας.

Παράλληλα, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πρώτη νίκη στο σπίτι, ο κόσμος ήταν υπέροχος, όπως κάθε φορά!»

Δημήτρης Μανάκος