Ο Φέλιξ μέσα σε 12’ διόρθωσε τις κάκιστες εντυπώσεις από το προηγούμενο ντεμπούτο στην Τσέλσι

Ασίστ ο Νέτο, γκολ ο Φέλιξ, όλοι οι «μπλε» μια ωραία παρέα και πολλές ελπίδες και προσδοκίες από τον κόσμο. Μέσα σ’ όλα, ο Πορτογάλος σκόρερ του 6-2 απέναντι στη Γουλβς, κατάφερε μέσα σε 12’ στο… δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσέλσι, να διορθώσει τις κακές εντυπώσεις της επίσκεψης στο «Craven Cottage», από τον Ιανουάριο του ’23.  



Ο Φέλιξ μέσα σε 12’ διόρθωσε τις κάκιστες εντυπώσεις από το προηγούμενο ντεμπούτο στην Τσέλσι

Ο Ζοάο Φέλιξ από το πρώτο… δευτερόλεπτο που άκουσε για την Τσέλσι ήθελε να επιστρέψει στο Λονδίνο και την Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμά του από εκεί στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Τότε, μάλιστα, στις 12 Ιανουαρίου του 2023 στην πρώτη του εμφάνιση με την μπλε φανέλα στην έδρα της Φούλαμ, είχε αποβληθεί, κάνοντας δυσάρεστο το ντεμπούτο του, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον κόσμο της ομάδας του.

Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Δείχνει να έχει άλλη νοοτροπία, να είναι πιο ευχάριστος, να θέλει περισσότερο να βοηθήσει και προπάντων ν’ απελευθερωθεί από δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στην Ισπανία.

Και κατάφερε να βρει δίχτυα σε αυτό το… δεύτερο ντεμπούτο με την Τσέλσι, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα του 6-2 επί της Γουλβς από την ασίστ του νέου κολλητού του, Πέδρο Νέτο.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης