Ποτέ ήττα από τη Γιουνάιτεντ, αλλά ΔΕΝ παίζει στο «Ολντ Τράφορντ»: Με μία απώλεια θα πάει στο ντέρμπι η Λίβερπουλ!

Δεν έχει παίξει λεπτό υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ. Και όλα δείχνουν πως η… ατυχία συνεχίζεται για τον Κέρτις Τζόουνς, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση και δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και σκεφτείτε πως από αυτήν ΔΕΝ έχει χάσει ποτέ!



Ποτέ ήττα από τη Γιουνάιτεντ, αλλά ΔΕΝ παίζει στο «Ολντ Τράφορντ»: Με μία απώλεια θα πάει στο ντέρμπι η Λίβερπουλ!

Μπορεί πριν από μερικές ώρες να ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Premier League, όμως η προετοιμασία της Λίβερπουλ για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει.

Και η αλήθεια είναι πως ο Άρνε Σλοτ αναμένεται να έχει έναν «πονοκέφαλο» για το παιχνίδι της 3ης στροφής του πρωταθλήματος, καθώς ο Κέρτις Τζόουνς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ζήτημα τραυματισμού.

Ο Ολλανδός προπονητής επισήμανε πως δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή, την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί… λεπτό στη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του νέου του coach.

Παρά ταύτα, η απώλεια είναι σημαντική για τη Λίβερπουλ. Και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Τζόουνς δεν έχει χάσει ποτέ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε επίπεδο Premier League.

Έχει παίξει έξι φορές και μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Έχει καταγράψει και μία ασίστ, ενώ έχει ξεκινήσει βασικός σε δύο περιπτώσεις. Δύσκολα πάντως, όπως φαίνεται, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την επικείμενη αναμέτρηση!

Δημήτρης Μανάκος