Ο πρώτος Έλληνας μετά από 23 χρόνια; Η ομάδα που μπορεί να πάει ως δανεικός ο Βλαχοδήμος από τη Νιούκαστλ!

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει στη Νιούκαστλ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Έλληνα να πλησιάζει σε έναν… απρόσμενο δανεισμό!



Ο πρώτος Έλληνας μετά από 23 χρόνια; Η ομάδα που μπορεί να πάει ως δανεικός ο Βλαχοδήμος από τη Νιούκαστλ!

Ο καιρός περνά, η Νιούκαστλ δείχνει να μην τον υπολογίζει και σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τις «καρακάξες», με τη μορφή δανεισμού, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και κάπου εκεί εμφανίζεται η Άντερλεχτ, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες για Έλληνες.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι θα είναι μόλις ο τέταρτος που θα παίξει στην ομάδα του Βελγίου, με τους προηγούμενους να είναι ο Χρήστος Κωστής, ο Νίκος Κουνενάκης και ο Γιάννης Αναστασίου, που σκόραρε 14 φορές σε 30 παιχνίδια. Μένει να δούμε αν ο επόμενος θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, 24 χρόνια μετά…

Άπαντες έγραφαν πως η επιλογή της αποχώρησης θα γίνει ανάμεσα σε αυτόν και τον Μαρτίν Ντουμπράβκα, από την στιγμή που οι «καρακάξες» έχουν πέντε τερματοφύλακες, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας διεθνής είναι αυτός που θα φύγει.

Τον αγόρασαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 20 εκατομμυρίων, αλλά ως στιγμής, δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Έντι Χάου, στα δύο πρώτα ματς της Premier League.

Δημήτρης Μανάκος