Big Ben και… μεσοβδόμαδα: «Τριάδα» Λιγκ Καπ, κέρδος από τον 2ο γύρο για να «κλείσει καλά ο μήνας»!

Ο Big Ben είναι ξανά εδώ. Λιγκ Καπ. Δεύτερος γύρος. Ευκαιρίες. Έμπνευση. Πώς να λείπω; Θα τα πούμε και το Σάββατο, αλλά ας δούμε και τη μεσοβδόμαδη «τριάδα» μου. Για να έχουμε και «κάβα» για την 3η αγωνιστική της Premier League  



Big Ben και… μεσοβδόμαδα: «Τριάδα» Λιγκ Καπ, κέρδος από τον 2ο γύρο για να «κλείσει καλά ο μήνας»!

Σας έλειψα; Είμαι ξανά εδώ. Ο Big Ben επιστρέφει και παρότι δεν είναι Σάββατο, θα το κάνουμε να… μοιάζει.

Έχουμε Λιγκ Καπ στην Αγγλία το επόμενο διήμερο. Σήμερα και αύριο δηλαδή. Φτάσαμε 27 και 28 του μηνός, μία καλή ευκαιρία να βγάλουμε κέρδος και να κλείσει ιδανικά ο μήνας της επιστροφής των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πήγα… μέτρια το Σαββατοκύριακο, ώρα για να «ρεφάρουμε». Πιστεύουμε στο Λιγκ Καπ, είχε ενδιαφέρον ο πρώτος γύρος και για τον λόγο αυτόν, μπήκα στη διαδικασία να βρω μία καλή τριάδα στον δεύτερο.

Ξεχωρίζω δύο άσους και ένα γκολ – γκολ. Ένα – ένα όμως. Αρχικά, η Πλίμουθ δεν με πείθει. Ειδικά εκτός έδρας. Αναζητά τα πατήματά της η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, την στιγμή που η Γουότφορντ είναι εξαιρετική. Στηρίζω έδρα.

Δεύτερος άσος είναι αυτός της Πάλας με τη Νόριτς. Πληρώνει κάτι λιγότερο από 1.40, αλλά τον συμπεριλαμβάνω στην τριάδα, προκειμένου να αυξήσω το κέρδος. Πιστεύω στους «αετούς», δεν έχουν νίκη στη σεζόν, είναι ευκαιρία για… restart. Παίζουν μέσα, θα έχει αλλαγές η Νόριτς, νομίζω πως η ποιότητα θα κάνει την εμφάνισή της. Υπάρχει άλλωστε μεγάλη διαφορά.

Και κλείνω με το Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ. Ομάδες που παίζουν ανοιχτά, ομάδες που προσφέρουν θέαμα στα πρωταθλήματά τους. Εξαιρετικό το G/G, μας δίνει κοντά στο 1.75. Γιατί όχι; Ναι λοιπόν! Με ευχαριστείτε αύριο. Καλά κέρδη…

Αναλυτικά, η πρόταση του Big Ben με αποδόσεις της Novibet:

Γουότφορντ – Πλίμουθ 1 στο 1.65

Κρίσταλ Πάλας – Νόριτς 1 στο 1.35

Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ G/G στο 1.75