Ντεμπούτο... 9 λεπτών και αποχώρηση με πατερίτσες για τον Ο'Ράιλι στην Μπράιτον (vid)

Διόλου ευχάριστη η πρώτη συμμετοχή του Ο'Ράιλι στην Μπράιτον, με τον ποδοσφαιριστή ν' αποχωρεί τραυματίας έπειτα από μόλις εννέα λεπτά συμμετοχής και τους ανθρώπους των «γλάρων» δικαίως να είναι έξαλλοι με τον παίκτη της Κρόουλι που προκάλεσε τον τραυματισμό. 



Ντεμπούτο... 9 λεπτών και αποχώρηση με πατερίτσες για τον Ο'Ράιλι στην Μπράιτον (vid)

Η ομάδα του Χούρτσελερ κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο ξεκίνημά της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ με το 4-0 επί της Κρόουλι. 

Στο παιχνίδι αυτό έκανε ντεμπούτο για την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ο Ματ Ο'Ράιλι, που μετακινήθηκε εκεί από τη Σέλτικ, ωστόσο, η πρώτη του παρουσία δεν θα του προκαλεί ευχάριστο συναίσθημα όποτε θα τη θυμάται. 

Μόλις εννέα λεπτά παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο, αφού δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και αποχώρησε υποβασταζόμενος, ενώ, έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες. 

Στην Μπράιτον ήταν έξαλλοι με τον ποδοσφαιριστή της Κρόουλι που έπεσε πολύ άσχημα στα πόδια του Ο'Ράιλι και προκάλεσε τον τραυματισμό, με τον θύτη να δείχνει πως δεν είχε καμία ανησυχία για τον αντίπαλό του, να κλείνει το μάτι στον Γουέμπστερ και να γλιτώνει την κάρτα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης