«Μία στιγμή παραφροσύνης»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 4)

Δεν γνωρίζατε πως το θέλετε, δεν ξέρατε πως σας λείπει. Θα το λέμε κάθε εβδομάδα. Και αυτή είναι η 4η συνεχόμενη. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήρθε να μας το υπενθυμίσει, και εσείς έχετε αγκαλιάσει τα τρία πρώτα επεισόδια του podcast του. Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Αυτή την φορά, το «Μία στιγμή παραφροσύνης» έρχεται για να μας δώσει όλες τις λεπτομέρειες ως προς τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο Ανδρέας Δημάτος μας εξηγεί αναλυτικά όσα πρέπει να μάθουμε! Και η αλήθεια είναι πως… δεν είναι λίγα! Απολαύστε το.  



«Μία στιγμή παραφροσύνης»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 4)

Λέγεται «Μία στιγμή παραφροσύνης». Όλοι θυμάστε αυτήν την ατάκα. Και αισίως, το τέταρτο επεισόδιο είναι εδώ. Θέμα του αυτή την φορά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το νέο format των Κυπέλλων Ευρώπης.

Τι πρέπει να ξέρουμε, τι αλλάζει και η αλήθεια είναι πως διαφοροποιούνται πολλά. Ο καταλληλότερος άνθρωπος λοιπόν, για να μας βάλει στο κλίμα είναι ο Ανδρέας Δημάτος. Ο σύμβουλος επικοινωνίας στα θέματα Media της UEFA είναι καλεσμένος του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και μένει να δούμε αν το «νέο» που έρχεται είναι καλύτερο από όσα είχαμε συνηθίσει τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Δεν χρειάζονται προς το παρόν συμπεράσματα. Απαιτείται χρόνος. Και φυσικά, μία προσεκτική ακρόαση σε όσα έχουν ειπωθεί στο τέταρτο podcast, «Μία στιγμή παραφροσύνης». Καλή ακρόαση σε όλους!

Μπορείτε να το ακούσετε πατώντας στα παρακάτω links: 

ΕΔΩ για spotify

ΕΔΩ gia Apple Podcast