«Τρελαμένος» για Λίβερπουλ ο Κιέζα: Πτήση ΣΗΜΕΡΑ, «Ολντ Τράφορντ» την Κυριακή και… χαλάστρα στην Τσέλσι!

Πόσο πολύ ήθελε να πάει στη Λίβερπουλ ο Φεντερίκο Κιέζα; Δύσκολα περιγράφεται... Ούτως ή άλλως, μόλις μερικά λεπτά μετά το «here we go», πετά για Αγγλία. Και ενδεχομένως, στέλνει έναν μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι, στη Γιουβέντους!



«Τρελαμένος» για Λίβερπουλ ο Κιέζα: Πτήση ΣΗΜΕΡΑ, «Ολντ Τράφορντ» την Κυριακή και… χαλάστρα στην Τσέλσι!

Ο Φεντερίκο Κιέζα είναι εδώ! Έρχεται στη Λίβερπουλ, έχουμε «here we go», τελείωσε η μεταγραφή από τη Γιουβέντους, έναντι 13 εκατομμυρίων.

Φοβερό deal για την ομάδα του Άρνε Σλοτ, που αντιλήφθηκε πως οι «μπιανκονέρι» δεν θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και σκοπεύουν να τον δώσουν όσο πιο άμεσα γίνεται. Οι «κόκκινοι» κινήθηκαν άμεσα, ο Κιέζα είπε άμεσα το «ναι», αλλά πολλά οφείλονται και σε αυτόν, ως προς την ταχύτητα με την οποία έκλεισε το «deal».

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πριν από 48 ώρες προέκυψε για πρώτη φορά το σενάριο και ελάχιστα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής, ο Κιέζα μπαίνει στο αεροπλάνο. Ζήτησε να αναχωρήσει γρήγορα από την Ιταλία, το αίτημα έγινε αποδεκτό και εντός της ημέρας θα βρίσκεται στο «Νησί» για τις υπογραφές.

Κάπως έτσι, έχει προκύψει και το σενάριο της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το ματς της 3ης αγωνιστικής, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως θα ήθελε πολύ να πάει στο «Ολντ Τράφορντ» και να συμβάλλει, όσο θα μπορεί, στην προσπάθεια της Λίβερπουλ!

Τέλος, οι άμεσες εξελίξεις με τον Κιέζα φημολογείται πως επηρεάζουν και την… Τσέλσι. Διότι οι «μπλε» συζητούσαν με τη Γιουνάιτεντ για την ανταλλαγή των Τσίλγουελ ή Στέρλινγκ με τον Τζέιντον Σάντσο, αλλά πλέον, η Γιουβέντους έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Ντι Μάρτζιο, αναφέρει πως θα κινηθεί ευθύς αμέσως και πως κατά πάσα πιθανότητα, ο Άγγλος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κιέζα στη «Γηραιά Κυρία»!

Δημήτρης Μανάκος