Όλα ανοιχτά ακόμη για Ποντένσε - Ολυμπιακό: Στην αποστολή της Γουλβς ξανά, τίποτα κλεισμένο με Σαουδική Αραβία!

Και όσο άπαντες γράφουν για απόλυτη συμφωνία της Γουλβς με την Αλ Σαμπάμπ, για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Σαουδική Αραβία, έρχεται και μία μικρή… διάψευση. Δεν έχουμε συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά, ξανά στην αποστολή των «λύκων» για το ματς του Λιγκ Καπ με την Μπέρνλι!



Όλα ανοιχτά ακόμη για Ποντένσε - Ολυμπιακό: Στην αποστολή της Γουλβς ξανά, τίποτα κλεισμένο με Σαουδική Αραβία!

Επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να ντύσει τον Ντάνιελ Ποντένσε ξανά στα ερυθρόλευκα, ωστόσο, από ότι φαίνεται πλέον δεν «παίζει» μόνος του, καθώς η Αλ Σαμπάμπ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτησή του!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ρούντι Γκαλέτι, η Γουλβς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Σαουδάραβες για την παραχώρηση του 28χρονου!

Ταυτόχρονα, αναφέρει πως οι δύο ομάδες συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, με στόχο την επίτευξη του deal!

Μένει να φανεί, αν οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κοιτάξουν τις εναλλακτικές τους ή θα παίξουν τα… ρέστα τους για να φέρουν τον Ποντένσε ξανά στον Πειραιά!

Και όσο εσείς διαβάζετε όλα αυτά, υπάρχει και διάψευση από ρεπόρτερ της Γουλβς. Ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται συμφωνία και επισημαίνει πως όλα είναι ανοιχτά! Παίζει κανονικά άλλωστε, απέναντι στην Μπέρνλι, στο Λιγκ Καπ, με τα σενάρια φυσικά να «τρέχουν». Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος