Η Αγγλία δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ με τους Κροάτες: Αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα ο Τρίπερ

Ο Κίεραν Τρίπιερ αποφάσισε να μη φορέσει ξανά τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο σε επαγγελματικό επίπεδο και αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έπειτα από 54 συμμετοχές. Φυσικά, αποκορύφωμα της θητείας του στα «τρία λιοντάρια», το φοβερό φάουλ στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2018 με τους Κροάτες…  



Η Αγγλία δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ με τους Κροάτες: Αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα ο Τρίπερ

Ο νυν φουλ μπακ της Νιούκαστλ, έχοντας παίξει και στα 6 από τα 7 ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2024, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης πως αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

«Ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου σε τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την εμπιστοσύνη του τα προηγούμενα χρόνια.

Φτάσαμε σε δυο τελικούς Euro και σε ημιτελικά Μουντιάλ και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον αυτή η ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει ένα μεγάλο τουρνουά» ανέφερε μεταξύ άλλων στο «αντίο» του στην εθνική Αγγλίας.

Φυσικά, αποκορύφωμα όλων των στιγμών του με το εθνόσημο στο στήθος, εκείνη η εκπληκτική εκτέλεση φάου στο χαμένο ημιτελικό του 2018 κόντρα στην Κροατία...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης