Η κλήρωση των αγγλικών ομάδων: «Ματσάρες» από τη νέα διαδικασία, το Champions League επιστρέφει!

Είστε έτοιμοι; Το νέο Champions League είναι εδώ! Και οι Άγγλοι έμαθαν τους αντιπάλους τους, με μερικές «ματσάρες» να μας περιμένουν! Δείτε αναλυτικά όσα προέκυψαν…



Η κλήρωση των αγγλικών ομάδων: «Ματσάρες» από τη νέα διαδικασία, το Champions League επιστρέφει!

Το νέο Champions League είναι εδώ! Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Είναι γεγονός. Οι Άγγλοι έμαθαν τους αντιπάλους τους στο League Phase, σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία, που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια μας.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Άστον Βίλα μπήκαν στην κληρωτίδα. Και τα αποτελέσματα είναι ολίγον τι… εντυπωσιακά. Ξεχωρίζουν φυσικά το Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης, το Παρί – Μάντσεστερ Σίτι, το Γιουβέντους – Σίτι, το Άρσεναλ – Παρί, το Ίντερ – Άρσεναλ.

Με δύο «πρωτάρες» κληρώθηκε η Λίβερπουλ, που μοιάζει φαβορί για να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα. «Βατός» ο δρόμος της Σίτι, μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη γενικώς η Άρσεναλ, που θα κάνει δύο ταξίδια στην Ιταλία.

Θυμίζουμε πως η σειρά των αναμετρήσεων δεν είναι αυτή που παρακολουθήσαμε, το πρόγραμμα θα προκύψει εντός 48 ωρών. Δεδομένο πως δεν γίνεται τα δύο πρώτα και τα δύο τελευταία ματς του League Phase να είναι είτε αμφότερα εντός έδρας, είτε εκτός. Ας τα δούμε όμως διεξοδικά!

Αναλυτικά, οι αντίπαλοι των αγγλικών ομάδων στο League Phase του Champions League:

Μάντσεστερ Σίτι: Ίντερ*, Παρί Σεν Ζερμέν, Κλαμπ Μπριζ*, Γιουβέντους, Φέγενορντ*, Σπόρτινγκ, Σπάρτα Πράγας*, Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Άρσεναλ: Παρί Σεν Ζερμέν*, Ίντερ, Σαχτάρ*, Αταλάντα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ*, Σπόρτινγκ, Μονακό*, Τζιρόνα.

Λίβερπουλ: Ρεάλ Μαδρίτης*, Λειψία, Λεβερκούζεν*, Μίλαν, Λιλ*, Αϊντχόφεν, Μπολόνια*, Τζιρόνα.

Άστον Βίλα: Μπάγερν Μονάχου*, Λειψία, Γιουβέντους*, Κλαμπ Μπριζ, Μπολόνια*, Γιουνγκ Μπόις, Σέλτικ*, Μονακό,

 

*Όπου τοποθετείται ο αστερίσκος, σημαίνει πως είναι εντός έδρας παιχνίδι.

Δημήτρης Μανάκος