Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τριάδα από την Championship, στο «Χόθορνς» υπάρχει φαβορί!

Τέταρτη εβδομάδα Championship, Σάββατο και… ώρα για στοίχημα! Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το πιο… δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη, είναι ξανά εδώ. Επιλέγει «τριάδα», κέρδος επί 5,5! Για πάμε να τις δούμε...



Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τριάδα από την Championship, στο «Χόθορνς» υπάρχει φαβορί!

Και φτάσαμε στην 4η  αγωνιστική της Championship. Του πιο δύσκολου, κατά την προσωπική μου άποψη, πρωταθλήματος στον κόσμο. Μίας κατηγορίας που ναι μεν μπορεί να σε οδηγήσει στην Premier League, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι τόσο εύκολο να σε «πάρει» μαζί της.

Το έχουμε δει πολλάκις. Και δεδομένα αρχίζει και το αισθάνεται η Λούτον, η οποία εκκίνησε την 4η στροφή του πρωταθλήματος και έχασε ξανά. Προηγήθηκε απέναντι στην ΚΠΡ εντός έδρας, αλλά γνώρισε την ήττα με ανατροπή, μέσα σε μόλις τρία λεπτά. Το αναφέρω για να σας αποδείξω πως είτε στοιχηματικά, είτε αγωνιστικά, η εν λόγω κατηγορία κρύβει πάντα πολλές «παγίδες».

Παρά ταύτα, αν πρέπει να ξεχωρίσω τρία παιχνίδια και αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα έχουμε πάει πολύ καλά γενικώς με τις μέχρι τώρα προβλέψεις μας, το έχω κάνει ήδη! Έναν άσο και δύο G/G.

Για G/G «αγοράζω» λοιπόν το Μπέρνλι – Μπλάκμπερν και το Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον. Η Μπλάκμπερν γενικώς το επιβεβαιώνει, όπως θα είδατε μεσοβδόμαδα και με την Μπλάκπουλ, ενώ η Όξφορντ Γιουνάιτεντ παίζει ανοιχτά και ως στιγμής, αποτελεί μία εκ των εκπλήξεων της κατηγορίας.

Τέλος, ο άσος που διαλέγω είναι αυτός της Γουέστ Μπρομ με τη Σουόνσι. Δεν με πείθει γενικά η Σουόνσι, σε όλο το 2024 και μετά την άφιξη του Γουίλιαμς από τη Νοτς Κάουντι. Δικαίως έμεινε στην ισοπαλία με την Κάρντιφ την προηγούμενη εβδομάδα και θεωρώ πως στο «Χόθορνς», υπάρχει φαβορί!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με αποδόσεις της Novibet:

(14:30) Μπέρνλι – Μπλάκμπερν G/G στο 1.75

(17:00) Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι 1 στο 1.80

(17:00) Όξφορντ – Πρέστον G/G στο 1.75