Ένα ματς από κάθε κατηγορία: Πληρωνόμαστε από όλη την Αγγλία, με τριάδα γκολ και… ημιχρόνου!

Διαβάστε την πρόβλεψη του Δημήτρη Μανάκου για τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, μετά το μεσοβδόμαδο «ταμείο» στο England365! Πάμε πάλι, πάμε… βόλτα από τη League One μέχρι και τη National League!



Ένα ματς από κάθε κατηγορία: Πληρωνόμαστε από όλη την Αγγλία, με τριάδα γκολ και… ημιχρόνου!

Είμαστε ξανά εδώ. Για ακόμη μία εβδομάδα. Για μία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Και είναι η στιγμή του Δημήτρη Μανάκου να μας δώσει τα προγνωστικά του για τις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Από τη League One μέχρι και τη National League. Τρία ματς έχω διαλέξει ξανά. Μεσοβδόμαδα είχαμε το απόλυτο, γιατί να μην το κάνουμε ξανά;

Ξεκινάμε από τη League One και το ματς της Ρόδεραμ με τη Χάντερσφιλντ. Over 1,5 ημιχρόνου. Μην ρωτήσετε γιατί. Μοιάζει με έμπνευση. Ουδεμία πείθει ιδιαίτερα, η Ρόδεραμ δέχεται εύκολα γκολ, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν εκεί και σκόραραν, το επιβεβαίωσαν εύκολα! Το ίδιο προβλέπω και πάλι.

Ακολουθεί το ματς της League Two. Επέλεξα το Σουίντον – Νοτς Κάουντι. Αμφίσκορο. Σε καλή απόδοση, που πλησιάζει το 1.50. Γιατί όχι; Και πολύ δε περισσότερο, από την στιγμή που την τελευταία φορά που η Σουίντον έπαιξε στο «σπίτι» της, δύο εβδομάδες πριν, ηττήθηκε με 4-0 από τη Γουόλσολ! Έχει ποιότητα και η Νοτς Κάουντι, άνετα μπορεί να βρει γκολ.

Και τέλος, Γκέιτσχεντ – Ίστλι. Μία κατηγορία παρακάτω. Στη National League. Συγκρούονται οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, ως στιγμής. Δεύτερη με πρώτη. Ξανά γκολ. Αμφίσκορο και πάλι. Θα τα καταφέρει η Ίστλι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει ξεχάσει πώς είναι να μην σκοράρει εντός έδρας η Γκέιτσχεντ σε επίσημο, καθώς έχει να της συμβεί από τον… Απρίλιο!

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου από τη Novibet:

(14:30) Ρόδεραμ – Χάντερσφιλντ Over 1,5 ημίχρονο στο 2.88

(17:00) Σουίντον – Νοτς Κάουντι στο 1.48

(17:00) Γκέιτσχεντ – Ίστλι G/G στο 1.62