Ώρα για γκολ στο Λονδίνο και για ταμείο με τον Big Ben!

Σε αντίθεση με τόσους και τόσους που μετακινήθηκαν στην Transfer Deadline Day, εγώ φίλοι μου, ο Big Ben, παρέμεινα στο England365 για να συνεχίσουμε την παρέα μας τα ωραία Σάββατα της αγωνιστικής περιόδου! Και για σήμερα, μετά τον ενθουσιασμό των μεταγραφών, «χτυπάμε» με γκολ! 



Ώρα για γκολ στο Λονδίνο και για ταμείο με τον Big Ben!

Η 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει με το σπουδαίο παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπράιτον. Ο Μικέλ Αρτέτα πήρε τον Στέρλινγκ, έχασε όμως τον Μερίνο για περίπου δυο μήνες! Και οι εντυπωσιακοί «γλάροι» του Χούρτσελερ μετά το τρομερό ξεκίνημα με τις νίκες απέναντι σε Έβερτον και Γιουνάιτεντ, επισκέπτονται το «Έμιρεϊτς». 

Η αλήθεια είναι ότι μονάχα η Μπράιτον έχει καταγράψει over στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν, αλλά είναι τέτοια η φύση των δύο ομάδων και τέτοιες οι δυνατότητές τους, που θα πάω προς το Over 3,5 τέρματα με απόδοση 2,25 στη Novibet! 

Δίχτυα να κουνιούνται θέλουμε να δούμε και στο King Power Stadium, με τη Λέστερ του Τζόρνταν Αγιού - που πήρε μπρος στο Λιγκ Καπ από την πρώτη του συμμετοχή - να υποδέχεται την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι. Οι «villans» έχουν μπει κάπως μουδιασμένα στη σεζόν, οι «αλεπούδες» έχουν τρόπους να σκοράρουν και το Over 2,5 τέρματα σε αυτή την αναμέτρηση πληρώνει στο 1,75. 

Αναλυτικά η πρόταση του Big Ben στο England365.gr:

(14:30) Άρσεναλ - Μπράιτον Over 3,5 στο 2,25

(17:00) Λέστερ - Άστον Βίλα Over 2,5 στο 1,75