«Να πάω στην Τσέλσι και δεν με νοιάζει ο μισθός»: Σάντσο και Φέλιξ σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα μπροστά στην ευκαιρία

Ο Φέλιξ επέστρεψε, ο Σάντσο ετοιμάζεται για την πρώτη του θητεία με τα μπλε. Αμφότεροι αντιλήφθηκαν πως οι Λονδρέζοι τούς πρόσφεραν μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξουν ποδόσφαιρο εκεί που τους εμπιστεύονται. Και μπροστά σε αυτό, οι δύο ποδοσφαιριστές άφησαν σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό κομμάτι...



«Να πάω στην Τσέλσι και δεν με νοιάζει ο μισθός»: Σάντσο και Φέλιξ σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα μπροστά στην ευκαιρία

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι παίκτης της Τσέλσι εδώ και μερικές μέρες, σκοράροντας, μάλιστα, στο... δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα του συλλόγου της πρωτεύουσας. 

Ο Πορτογάλος από την πρώτη στιγμή που άκουσε για τους «μπλε» και τις πιθανότητες επιστροφής του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ήθελε διακαώς να καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο. 

Ο Σάντσο είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία. Από την ανακωχή του καλοκαιριού με τον Τεν Χαγκ, βρέθηκε πάλι εκτός πλάνων, άκουγε από τον Ολλανδό κόουτς πως δεν δούλευε όσο θα το ήθελε εκείνος και την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο παίκτης κατάφερε να πάρει μεταγραφή στους «μπλε». 

Όπως και ο Φέλιξ, έτσι και ο Άγγλος εξτρέμ αποδέχθηκε μειωμένο μισθό από αυτόν που λάμβανε στη Γιουνάιτεντ. Και μετά τον περσινό δανεισμό του στην Ντόρτμουντ, έφυγε πάλι από το Μάντσεστερ δανεικός, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 20-25 εκατομμύρια για το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο Έντσο Μαρέσκα παρέλαβε δυο ποδοσφαιριστές που με το «καλημέρα» έδειξαν ότι ήθελαν ν' αφήσουν πίσω μέτριες καταστάσεις για να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα και να βοηθηθούν κι εκείνοι παραμένοντας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και μπροστά στην ευκαιρία, δεν το σκέφτηκαν όταν τους προσφέρθηκε μικρότερο ποσό από αυτό που έμπαινε κάθε μήνα στο λογαριασμό τους...

Κώστας Ζάλιαρης