Ατελείωτη εβδομάδα με ματς - φωτιά για την Άρσεναλ με την επιστροφή στα μέσα Σεπτεμβρίου

Μόλις επανέλθουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά το πέρας των αγώνων των εθνικών ομάδων στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Άρσεναλ θα πρέπει να προετοιμαστεί για εβδομάδα - κόλαση με τρία απανωτά δύσκολα ματς για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. 



Ατελείωτη εβδομάδα με ματς - φωτιά για την Άρσεναλ με την επιστροφή στα μέσα Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση του προγράμματος του νέου format του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς από φέτος θα έχουμε League Phase κι όχι ομίλους, έφερε... πονοκέφαλο στους ανθρώπους της Άρσεναλ. 

Την ώρα που ο Αρτέτα και οι παίκτες του βρίσκονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Μπράιτον, έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες των αγώνων και οι «κανονιέρηδες» έχουν τρία απαντά ματς - φωτιά μόλις επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. 

Πιο συγκεκριμένα, οι διεκδικητές του περσινού τίτλου θα παίξουν με την Τότεναμ εκτός έδρας στις 15 Σεπτεμβρίου (16:00 ώρα Ελλάδας), έπειτα ακολουθεί ταξίδι στο Μπέργκαμο για παιχνίδι με την Αταλάντα στις 19 του μηνός (22:00 ώρα Ελλάδας) και στις 22 του μηνός θα γίνει επίσκεψη στο Μάντσεστερ για ντέρμπι με τη Σίτι (18:30 ώρα Ελλάδας). 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης