«Γιατί ΔΕΝ είναι κίτρινη στον Ζοάο Πέδρο;» Οι φίλοι της Άρσεναλ βρήκαν… ίδια φάση στο πρώτο μέρος με την Μπράιτον! (vid)

«Χαμός» στο Twitter, τρομερά παράπονα των φίλων της Άρσεναλ από τον Κρις Κάβανα, για την απόφασή του να αποβάλλει τον Ντέκλαν Ράις από το ματς με την Μπράιτον. Και… τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, με μία παρόμοια φάση, στο πρώτο μέρος, με πρωταγωνιστή τον σκόρερ, Ζοάο Πέδρο!



«Γιατί ΔΕΝ είναι κίτρινη στον Ζοάο Πέδρο;» Οι φίλοι της Άρσεναλ βρήκαν… ίδια φάση στο πρώτο μέρος με την Μπράιτον! (vid)

Έντονα τα παράπονα των φίλων της Άρσεναλ, αναφορικά με την απόφαση του Κρις Κάβανα να αποβάλλει τον Ντέκλαν Ράις, στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπράιτον.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0, έλεγχαν απόλυτα το ματς, αλλά μία στιγμή άλλαξε ολόκληρη τη συνάντηση.

Αποβλήθηκε ο Άγγλος μέσος, με τον διαιτητή να θεωρεί πως εμποδίζει τον Βέλτμαν να εκτελέσει το φάουλ. Ακολούθησε… χαμός, η Μπράιτον ισοφάρισε, το ματς έληξε στην ισοπαλία και ο κόσμος των Λονδρέζων ισχυρίζεται πως πρόκειται για ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος.

Και για τον λόγο αυτόν, έχει γίνει viral ένα βίντεο στο Twitter, που δείχνει τον Ζοάο Πέδρο να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στο πρώτο μέρος. Να κλωτσάει την μπάλα μακριά, επειδή δεν την προλαβαίνει, μπροστά στον Μικέλ Αρτέτα. Δεν δέχθηκε κίτρινη, όπως ο Ντέκλαν Ράις και άπαντες ρωτούν γιατί!

Δημήτρης Μανάκος