Οι ημερομηνίες για το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, το Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ και τις ευρωπαϊκές δοκιμασίες της Τότεναμ

Η ανακοίνωση του προγράμματος της νέας μορφής των Γιουρόπα και Conference League, συγκέντρωνε και μεγάλο ενδιαφέρον από το ελληνικό κοινό για τις ημερομηνίες που Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κοντραριστούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Πότε επισκέπτεται τις έδρες των Γαλατασαράι, Ρόμα και Ρέιντζερς η Τότεναμ. 



Οι ημερομηνίες για το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, το Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ και τις ευρωπαϊκές δοκιμασίες της Τότεναμ

Η Τσέλσι θα ταξιδέψει στην Αθήνα στα τέλη του Οκτώβρη για να κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Άγγλους οπαδούς να βλέπουν την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των «πράσινων» στη ρεβάνς των Playoffs των προκριματικών του Conference League απέναντι στη Λανς και να... τρέμουν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «μπλε» στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση: 

 

 

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στις 7 Νοεμβρίου, αφού πρώτα θα έχει παίξει στην έδρα της Πόρτο και θα έχει αντιμετωπίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τουρκία σε εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «κόκκινων διαβόλων»: 

September 25: Twente (H)

October 3: Porto (A)

October 24: Fenerbahce (A)

November 7: Paok (H)

November 28: FK Bodo/Glimt (H)

December 12: Viktoria Plzen (A)

January 23: Rangers (H)

January 30: FCSB (A)

Τέλος, η Τότεναμ έχει να περάσει τις δικές της δοκιμασίες στο Γιουρόπα Λιγκ, με εντός έδρας ξεκίνημα απέναντι στην Καραμπάγκ, αλλά το πράγμα... ζορίζει από τις 7 Νοέμβρη, έως τις 12 Δεκέμβρη με απανωτά παιχνίδια με τις Γαλατασαράι, Ρόμα και Ρέιντζερς. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια των «σπιρουνιών»: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης