Πάει για ανεκδιήγητο ρεκόρ, αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό ο Χάαλαντ!

Δεύτερο χατ-τρικ τη φετινή σεζόν μέσα σε τρεις αγωνιστικές. Συνολικά 8 στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε διψήφιο αριθμό αγώνων. Αν συνεχίσει έτσι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα κάνει σκόνη και θρύψαλα τις επιδόσεις των Σίρερ και Αγουέρο σε σοκαριστικά μικρότερο αριθμό παιχνιδιών! 



Πάει για ανεκδιήγητο ρεκόρ, αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό ο Χάαλαντ!

Το θωρηκτό από τη Νορβηγία διασκέδασε και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου το απόγευμα του Σαββάτου. 

Πέτυχε ακόμα ένα χατ-τρικ έπειτα από εκείνο που σημείωσε απέναντι στην Ίπσουιτς την περασμένη αγωνιστική κι έτσι έφτασε πλέον στα 8 στη θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Μάλιστα, έχει μετρήσει 70 γκολ σε 69 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, με τον δεύτερο στο σκοράρισμα από τη μέρα που ο Χάαλαντ βρέθηκε στην κορυφαία Λίγκα, να είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ με... 39 γκολ! 

Αν το τανκ της επίθεσης των «πολιτών» συνεχίσει να διαλύει με αυτό τον τρόπο τις άμυνες των αντιπάλων του και προσθέσει ακόμα περισσότερα χατ-τρικ στο λογαριασμό του, έχει την ευκαιρία να γίνει ο κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι, με σοκαριστικά μικρότερο αριθμό αγώνων από τους Αγουέρο και Σίρερ!

Ο Αργεντινός θρύλος της Σίτι είναι ο κορυφαίος σε αυτή τη λίστα με 12 και ακολουθεί ο Άγγλος legend της Νιούκαστλ, ωστόσο, χρειάστηκαν πάρα πολλά ματς για να φτάσουν σε επίδοση που για τον Χάαλαντ μοιάζει... παιχνιδάκι. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης