Προκάλεσαν δύο παίκτες της Λίβερπουλ τη Γιουνάιτεντ; Ο Άρνολντ έδειχνε τα… γκολ, ο Σαλάχ είπε για νίκη με 6-0!»

Δύο περιστατικά εκνεύρισαν τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το φινάλε του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και την ήττα της ομάδας του με 3-0, μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Αρνητικοί πρωταγωνιστές ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Αλεξάντερ Άρνολντ!



Προκάλεσαν δύο παίκτες της Λίβερπουλ τη Γιουνάιτεντ; Ο Άρνολντ έδειχνε τα… γκολ, ο Σαλάχ είπε για νίκη με 6-0!»

Έμοιαζε με ντέρμπι, θα μπορούσε να είναι ντέρμπι, αλλά η αλήθεια είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν ανταγωνιστική.

Και για τον λόγο αυτόν, η Λίβερπουλ επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ», κάνοντας το 3Χ3, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Premier League. Άνετο πέρασμα από το «Θέατρο των Ονείρων», εννέα βαθμοί και ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Σίτι, στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αρκετοί φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» δηλώνουν εκνευρισμένοι στα social media με την συμπεριφορά δύο παικτών της Λίβερπουλ. Τόσο για όσα έκαναν στο γήπεδο, όσο και για μία δήλωση, που έλαβε χώρα μετά το φινάλε της συνάντησης.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξάντερ Άρνολντ, κατά την αποχώρηση των ομάδων από το γήπεδο, έδειχνε με τα δάχτυλά του τον αριθμό των γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Και εν συνεχεία, ο Αιγύπτιος επιθετικός, τόνισε πως το ματς ήταν… εύκολο και πως θα μπορούσε να είχε λήξει με 5-0 ή 6-0!

Αναλυτικά, η δήλωση του Μοχάμεντ Σαλάχ:

«Εύκολο παιχνίδι; Νομίζω ναι, για να είμαι ειλικρινής. Θα μπορούσε να τελειώσει 5-0 ή 6-0!»

Δημήτρης Μανάκος