«Δεν είμαι Χάρι Πότερ»: Ατάκα – φωτιά από Τεν Χαγκ, «σπόντες» Σαλάχ για Λίβερπουλ και… FSG! (pics)

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ τελείωσε, αλλά ο αγγλικός Τύπος συνεχίζει το «ντέρμπι» στα πρωτοσέλιδα. Ατάκες Τεν Χαγκ και Μοχάμεντ Σαλάχ μονοπωλούν το ενδιαφέρον, την στιγμή που ο Ολλανδός προπονητής κατακρίνεται έντονα, εν αντιθέσει με τον Άρνε Σλοτ!



«Δεν είμαι Χάρι Πότερ»: Ατάκα – φωτιά από Τεν Χαγκ, «σπόντες» Σαλάχ για Λίβερπουλ και… FSG! (pics)

Κοιτά κανείς τα πρωτοσέλιδα στον αγγλικό Τύπο και όπως άπαντες αντιλαμβάνεστε, το θέμα είναι ένα… Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ! Και πώς θα μπορούσε φυσικά να είναι διαφορετικά, από την στιγμή που παρακολουθήσαμε ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα, στην 3η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία με 3-0, ο Έρικ Τεν Χαγκ παρουσίασε τη χειρότερη, δυνατή εκδοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην μοιάζουν πως παίζουν ένα… ντέρμπι.

Και προφανώς, οι Άγγλοι και οι εφημερίδες τους έχουν ρίξει το «βάρος» τους στον Ολλανδό προπονητή, κατακρίνοντας τις επιλογές τους. Μονοπωλεί η ατάκα «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ», που ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, την στιγμή που υπάρχει και η ανάλογη αποθέωση στον Άρνε Σλοτ, για όσα έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ.

Παράλληλα πάντως, κεντρική θέση κατέχει και η αναφορά του Μοχάμεντ Σαλάχ στο συμβόλαιό που δεν έχει… κάνει την εμφάνισή του. Επισήμανε πως είναι η τελευταία του χρονιά, προσθέτοντας πίεση επί της ουσίας σε Λίβερπουλ και FSG, προκειμένου να κάνουν την κίνησή τους!

Δείτε μερικά από τα πρωτοσέλιδα σήμερα (02/09):

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος