Getting backed in the morning: Η Mirror με επικό τίτλο γράφει για τη στήριξη στον Τεν Χαγκ από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραμένει ήρεμος στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η INEOS δείχνουν να έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την επιλογή που έκαναν το καλοκαίρι και να δώσουν χρόνο στον Ολλανδό. Κάπως έτσι, η Daily Mirror σε μια παράφραση του γνωστού συνθήματος που τραγουδούν πάντοτε οι αντίπαλοι οπαδοί για καζούρα, κυκλοφόρησε με το «Getting backed in the morning»! 



Getting backed in the morning: Η Mirror με επικό τίτλο γράφει για τη στήριξη στον Τεν Χαγκ από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ!

Μετά τη δύσκολη νίκη επί της Φούλαμ στην πρεμιέρα, ήρθε ήττα από την Μπράιτον και μεγάλο «χαστούκι» από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». 

Ο Τεν Χαγκ μετά τα «είμαστε η καλύτερη ομάδα μετά τη Σίτι γιατί πήραμε δυο τίτλους», έφτασε στο «χάσαμε στο ντέρμπι, αλλά είδατε τα xGoals; Ήταν καλύτερα από πέρυσι». 

Και ήδη το κλίμα που δημιουργείται ξανά γύρω του, είναι πολύ μακριά από το ιδανικό για τη διατήρηση μιας ήρεμης καθημερινότητας. 

Παρ' όλα αυτά, η Daily Mirror αναφέρει πως η INEOS και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ συνεχίζουν να στηρίζουν τον κόουτς των «κόκκινων διαβόλων», όπως το έκαναν και το καλοκαίρι, αποφασίζοντας να τον διατηρήσουν στο «τιμόνι», αφού επρόκειτο για την καλύτερη περίπτωση που υπήρχε στον ορίζοντα... 

Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο έκανε μια... παράφραση του γνωστού συνθήματος «you 're getting sacked in the morning» που τραγουδούν συνήθως οι αντίπαλοι οπαδοί προς τον προπονητή που κινδυνεύει με απόλυτη και κυκλοφόρησε με το «Getting... backed in the morning»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης