Το England365 έγινε… viral στην Αγγλία: «Ένας Έλληνας εξέθεσε τον Κάβανα», μετά την κόκκινη στο Άρσεναλ - Μπράιτον! (vid)

Συνέβη πριν από δύο χρόνια. Και γίνεται ξανά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να λογίζεται ως τέτοια… Το England365 «διαβάζεται» ξανά στο εξωτερικό. Από συντάκτη της Mirror, από το Justasenal.com, από το Wearebrighton.com, από το Sportbible.com. Και γίνεται viral και πάλι, με αφορμή την κόκκινη κάρτα του Ντέκλαν Ράις στο Άρσεναλ – Μπράιτον, μετά το βίντεο που «ανακάλυψε» ο Δημήτρης Μανάκος!



Το England365 έγινε… viral στην Αγγλία: «Ένας Έλληνας εξέθεσε τον Κάβανα», μετά την κόκκινη στο Άρσεναλ - Μπράιτον! (vid)

Το England365 γίνεται… viral. Για ακόμη μία φορά. Όπως και πριν από δύο χρόνια, πριν από μία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, στο πρωτάθλημα το οποίο οι «πολίτες» κατέκτησαν με 89 βαθμούς.

Τότε, έχοντας επικοινωνήσει με το περιβάλλον του Γκρανίτ Τσάκα, σας είχαμε αποκαλύψει πως θα αγωνιστεί κανονικά, βασικός, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Και ακριβώς αυτό συνέβη! Κατέβηκε πρώτος από το λεωφορείο και παρότι η Άρσεναλ ηττήθηκε εύκολα, ο Ελβετός μας δικαίωσε!

«Σήμερα», έχουμε την χαρά να μας διαβάζουν και στο… εξωτερικό. Διότι την Κυριακή το μεσημέρι, ο συντάκτης του England365, Δημήτρης Μανάκος, μας παρέθεσε ένα βίντεο, το οποίο επί της ουσίας «εκθέτει» τον Κρις Κάβανα και την απόφασή του στο Άρσεναλ – Μπράιτον!

Απέβαλλε τον Ντέκλαν Ράις, αλλά μάλλον δεν γνώριζε την ιστορία. Διότι τρία χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Ως αντίπαλος τότε των «κανονιέρηδων», μπροστά στον Μάικλ Όλιβερ. Και δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Βρήκαμε αυτό το βίντεο, το δημοσιεύσαμε και οι Άγγλοι άδραξαν την ευκαιρία να το αναδημοσιεύσουν. Το έκαναν κείμενο, ανέφεραν ως πηγή την Ελλάδα και το England365 και προχωρούν… παρακάτω! Ακριβώς το ίδιο κάνουμε και εμείς, αισθανόμενοι ιδιαίτερα όμορφα, που το κορυφαίο αθλητικό σάιτ της χώρας μας για το αγγλικό ποδόσφαιρο, εκθειάζεται ξανά εκτός συνόρων!