Δανεικός στην Τσέλσι και… Unfollow από τη Γιουνάιτεντ: Η κίνηση που φανέρωσε την «αρχή του τέλους» για τον Σάντσο!

Μπορεί ο Τζέιντον Σάντσο να αποχώρησε για έναν χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν με μία τους κίνηση πως η επόμενη σεζόν, δύσκολα θα τον βρει στο «Ολντ Τράφορντ»!



Δανεικός στην Τσέλσι και… Unfollow από τη Γιουνάιτεντ: Η κίνηση που φανέρωσε την «αρχή του τέλους» για τον Σάντσο!

Δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Το αντίθετο μάλιστα. Έφυγαν ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο Ντόνι φαν ντε Μπέικ, ο Μέισον Γκρίνγουντ.

Πρόκειται όμως για έναν παίκτη που η συμπεριφορά του ίδιου του συλλόγου, αποδεικνύει πως δεν έχει διάθεση να τον δει ξανά με τα χρώματα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος αποχώρησε τις τελευταίες ώρες της Deadline Day από το club και υπέγραψε στην Τσέλσι, με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Και κάπως έτσι, ο Άγγλος έλυσε τις… διαφορές του με τον Έρικ Τεν Χαγκ, ανοίγοντας ένα νέο… κεφάλαιο στην καριέρα του. Πρόκειται για «προσωρινή» συμφωνία, με διάρκεια ενός χρόνου, αλλά η Γιουνάιτεντ προέβη σε μία κίνηση που ανέδειξε τις προθέσεις της.

Τι έκανε; Αποφάσισε να τον κάνει Unfollow στο Instragram. Δεν τον ακολουθεί πλέον, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από το κοινό της. Και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά τον Σάντσο στα «κόκκινα»!

Δημήτρης Μανάκος