«Τι ακριβώς συνέβη;» H Premier League επέτρεψε στην Τσέλσι να πουλήσει… δύο ξενοδοχεία, για έναν συγκεκριμένο λόγο!

Απίθανη κίνηση της Τσέλσι, έπεισε την Premier League και πουλά δύο… ξενοδοχεία, προκειμένου να είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους κανόνες βιωσιμότητας που απαιτούνται! Το αποδέχθηκε η Λίγκα, στα 90 εκατομμύρια οι πωλήσεις, σε μία «φιλική» εταιρεία, με άμεση σχέση με τον Τοντ Μποέλι!



«Τι ακριβώς συνέβη;» H Premier League επέτρεψε στην Τσέλσι να πουλήσει… δύο ξενοδοχεία, για έναν συγκεκριμένο λόγο!

Μία ιδιαίτερη είδηση φαίνεται πως μετέδωσε πριν από μερικά λεπτά το ESPN, σύμφωνα με το οποίο η Τσέλσι κατάφερε να πείσει την Premier League, αναφορικά με την κίνηση που σκέφτεται να κάνει, ώστε να είναι πλήρως καλυμμένη, σε οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά κριτήρια της κατηγορίας.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Όπως έχει γραφτεί πολλάκις, η Τσέλσι του Τοντ Μποέλι είναι μία από τις ομάδες που εξετάζονται διαρκώς από τη Λίγκα, εξαιτίας των αναρίθμητων κινήσεων που έχει κάνει, την τελευταία διετία.

Και για τον λόγο αυτόν, ήρθε σε επαφή με την Premier League και της πρότεινε να πουλήσει δύο ξενοδοχεία, έναντι 90 εκατομμυρίων, σε μία «φιλική» εταιρεία, ώστε να είναι απόλυτα συνυφασμένη με το FFP.

Η Premier League φημολογείται πως ήταν θετική και πλέον, μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την πώληση των δύο αυτών ξενοδοχείων!

Δημήτρης Μανάκος