«Λίβερπουλ και από… μακριά»: Μεγάλη «σπόντα» Κλοπ για Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ, λόγω Σάντσο!

Στηρίζει ακόμα τη Λίβερπουλ, εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται πλήρως τις επιλογές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιούργκεν Κλοπ, για την κατάσταση ανάμεσα σε Τζέιντον Σάντσο, Έρικ Τεν Χαγκ και τον δανεισμό του στην Τσέλσι!



«Λίβερπουλ και από… μακριά»: Μεγάλη «σπόντα» Κλοπ για Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ, λόγω Σάντσο!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ακόμα… Λίβερπουλ. Αισθάνεται μέχρι και τώρα την ανάγκη να στρέψει το ενδιαφέρον του απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του είναι πολύ εύκολο να πει την γνώμη του για κάτι, δίχως να το σκεφτεί, από την στιγμή που απέχει από την Premier League.

Αυτό ακριβώς έκανε και με τον Τζέιντον Σάντσο, τον οποίο υποστήριξε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ. Είπε πως του είναι δύσκολο να καταλάβει τη λογική των «κόκκινων διαβόλων». Το να αγοράζουν δηλαδή έναν παίκτη με 80 εκατομμύρια, να μην τον στηρίζουν, να τον εκθέτουν στο κοινό και να τον παραχωρούν δανεικό.

Θεωρεί πως ο Τεν Χαγκ δεν τον υπερασπίστηκε όσο θα έπρεπε και ήταν… αφοπλιστικός στο πόσο λανθασμένα το χειρίστηκε ο ίδιος ο σύλλογος!

Αναλυτικά, η ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ:

«Αν όλος ο κόσμος χάσει την εμπιστοσύνη του και την πίστη του σε αυτόν τον παίκτη (Σάντσο), τότε ο προπονητής πρέπει να είναι αυτός που θα στηρίξει τον παίκτη. Δεν μπορώ να υιοθετήσω ότι είναι άχρηστος, όπως έκαναν όλοι. Το να αγοράζεις έναν παίκτη 80 εκατομμύρια και μετά να τον στείλεις δανεικό!»

Δημήτρης Μανάκος