Ο ορισμός της… αυτοκαταστροφής για μία «γενναία» Σκωτία: Πέναλτι στο 95’, ήττα από την Πολωνία στο Nations League! (vid)

Θα μπορούσε και την ανατροπή η Σκωτία, αλλά με κάποιον, απίθανο τρόπο, ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Nations League από την Πολωνία με 3-2!  



Ο ορισμός της… αυτοκαταστροφής για μία «γενναία» Σκωτία: Πέναλτι στο 95’, ήττα από την Πολωνία στο Nations League! (vid)

Ναι, δεν πήρε βαθμό. Ναι, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά απέναντι στην Πολωνία στο «Χάμπντεν Παρκ». Αλλά η αλήθεια είναι πως για την Σκωτία, το τελικό 3-2 κόντρα στο σύνολο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μοιάζει… χειρότερο από ό,τι είναι.

Διότι αυτές ήταν οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν. Ο Σιμάνσκι είχε κάνει το 1-0 από νωρίς, ο ΜακΤόμινεϊ είχε δει γκολ του να ακυρώνεται.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0 στο 44’ και έβαλε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.

Η αλήθεια είναι όμως, πως αυτοί δεν τα παράτησαν ποτέ. Μείωσαν με τον Γκίλμουρ στο 46ο λεπτό και ήρθε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Νάπολι, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Και για να είμαστε δίκαιοι, αν μία ομάδα πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη, αυτή ήταν η Σκωτία, που αποθεώθηκε από τον κόσμο της!

Αλλά με κάποιον τρόπο, ξανά, κάτι συνέβη. Πέναλτι στο 95ο λεπτό, γκολ, παρά την προσπάθεια του Γκαν και ήττα στην πρεμιέρα του Nations League!

Δημήτρης Μανάκος