Ο Γκαρνάτσο κάποτε πόζαρε ως πιτσιρικάς με τη φανέλα του Ντιμπάλα και τώρα του ετοίμασε γκολ στην Αργεντινή!

Ακόμα μια μεγάλη στιγμή για εκείνον, ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα. Από το θαυμασμό για τον Ντιμπάλα και τη λατρεία στη φανέλα του La Joya με το εθνόσημο, ο Γκαρνάτσο κατάφερε να ετοιμάσει γκολ για τον συμπατριώτη του σε ματς της Αργεντινής. Και έζησε ακόμα μια στιγμή την οποία μόνο το ποδόσφαιρο μπορούσε να κάνει πραγματικότητα...



Ο Γκαρνάτσο κάποτε πόζαρε ως πιτσιρικάς με τη φανέλα του Ντιμπάλα και τώρα του ετοίμασε γκολ στην Αργεντινή!

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τα βήματα εκείνα που τον καθιστούν πρωταγωνιστή, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σ' εκείνο των εθνικών ομάδων. 

Ο ενθουσιώδης και με φοβερό τσαγανό, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ετοίμασε για τον Πάουλο Ντιμπάλα το τρίτο γκολ της Αργεντινής στην άνετη - όπως εξελίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο - νίκη της «αλμπισελέστε» με το τελικό 3-0 τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Η σκέψη του μεσοεπιθετικού της Ρόμα να «εκτελέσει» ξαφνικά από δύσκολη θέση έχοντας βρεθεί πλάγια αριστερά, τον δικαίωσε και χάρισε και την ασίστ στον.. κολλητό του Πελίστρι, με τον δημιουργό του γκολ να θυμάται κι εκείνος με ποια φανέλα ξημεροβραδιαζόταν ως παιδί και σχολιάζει στα social media: «Απλά ποδόσφαιρο...». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης