Το εφιαλτικό πρόγραμμα της Λίβερπουλ και η ανάγκη του Σλοτ να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή της ομάδας

Έναν μήνα και κάτι μέρες έχει μπροστά του προτού ξεκινήσει το πρόγραμμα - φωτιά. Ο Σλοτ ναι μεν έχει βάλει αρκετά γερές βάσεις με την εικόνα της Λίβερπουλ και το 3x3 στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που έρχεται από τις 20 Οκτωβρίου κι έπειτα, θα δοκιμάσει τις αντοχές του και αυτές των παικτών του...



Το εφιαλτικό πρόγραμμα της Λίβερπουλ και η ανάγκη του Σλοτ να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή της ομάδας

Ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων» δείχνει να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι και αυτό το σημείο της σεζόν. Η προετοιμασία κύλησε καλά, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δήλωναν ενθουσιασμένοι με όσα έκαναν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μετά το φινάλε της εποχής Κλοπ και η κατάσταση στο παρόν παίρνει θετικό πρόσημο. 

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων σε αυτό το πρώτο «παράθυρο» της σεζόν δίνει την ευκαιρία για ανάσες και ψύχραιμη ματιά και προετοιμασία για όσα έρχονται, αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά σε περίπου ενάμιση μήνα. 

Μετά το διάλειμμα του επόμενου μήνα, η Λίβερπουλ θα πρέπει ν' αντέξει σε μια σειρά αγώνων που επί έναν μήνα θα κάνουν τη ζωή του Σλοτ και των παικτών του... φοβερά δύσκολη .

Από ένα ματς με την Τσέλσι εντός έδρας στις 20/10 έως τις 30/11 και το σούπερ παιχνίδι με τη Σίτι, η λέξη «Γολγοθάς» φαντάζει τόσο μικρή για να περιγράψει τις προκλήσεις που θα βρουν μπροστά τους οι «κόκκινοι». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης