Το απόλυτο «ξέσπασμα» του Μπερνάρντο Σίλβα για Σίτι και πρόγραμμα: «Μία ημέρα ξεκούρασης, πριν από ματς Λιγκ Καπ;»

Έξαλλος είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα με το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο έκανε την εμφάνισή του, επισημαίνοντας πως δεν βλέπει την οικογένειά του και δεν μπορεί να αντιληφθεί, τι ακριβώς συνέβη με το Λιγκ Καπ!



Το απόλυτο «ξέσπασμα» του Μπερνάρντο Σίλβα για Σίτι και πρόγραμμα: «Μία ημέρα ξεκούρασης, πριν από ματς Λιγκ Καπ;»

Μπορεί να αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Premier League και να γνωρίζει πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το πρόγραμμα της εκάστοτε σεζόν, όμως ο Μπερνάρντο Σίλβα μοιάζει να μην μπορεί… άλλο.

Είδε το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, και αποφάσισε να εξωτερικεύσει τις πρώτες του σκέψεις, κάνοντας λόγο για κάτι… τρελό. Τον ενοχλεί πλέον το γεγονός πως η ομάδα του θα παίζει κατά μέσο όρο ένα ματς ανά τρεις ημέρες, ενώ παρατήρησε πως θα υπάρχει και μόλις μία ημέρα ξεκούρασης, πριν από ματς του Λιγκ Καπ.

Επισήμανε πως αυτό επηρεάζει και τη οικογένειά του, και επί της ουσίας, έκανε ξεκάθαρο τον βασικότερο λόγο, που αρκετοί επιλέγουν να αποχωρήσουν εκτός Ευρώπης, με προορισμό – κατά κύριο λόγο – τη Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπερνάρντο Σίλβα:

«Το πρόγραμμα είναι τρελό. Έμαθα πως υπάρχει φορά που θα έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης, πριν από ματς του Λιγκ Καπ. Θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες για μήνες. Είναι απαράδεκτο. Καταλαβαίνω πως τα ρόστερ είναι μεγαλύτερα, αλλά αυτό είναι τρελό και ούτε το καθιστά ευκολότερο. Περνάω ελάχιστο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου!»

Δημήτρης Μανάκος