Μήπως είναι σημάδι; Αν στην Άρσεναλ είδαν το Σαν Μαρίνο, ίσως να σκέφτηκαν κι εκείνοι... τίτλο! (vids)

Και τώρα θα σκέφτεστε πώς γίνεται να συνδυαστούν αυτές οι δύο ομάδες... Σωστά, δεν γίνεται! Αλλά αν μπορούμε να σκεφτούμε ιδανικές και απόλυτα ρομαντικές ιστορίες, η ιστορική νίκη του Σαν Μαρίνο το βράδυ της Πέμπτης και η αμέσως προηγούμενη πριν από 20 χρόνια, θα μπορούσαν να έχουν κάνει τον Μικέλ Αρτέτα να χαμογελά. 



Μήπως είναι σημάδι; Αν στην Άρσεναλ είδαν το Σαν Μαρίνο, ίσως να σκέφτηκαν κι εκείνοι... τίτλο! (vids)

Το Σαν Μαρίνο του 2024 και οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης απέναντι στο Λιχτενστάιν θα μείνουν, πλέον, στην ιστορία του αθλήματος. 

Για πρώτη φορά στα χρονικά, πανηγύρισαν επίσημη νίκη με το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε με το γκολ του Σένσολι στο 53ο λεπτό. 

Η αμέσως προηγούμενη νίκη του Σαν Μαρίνο ήταν 20 χρόνια νωρίτερα, αλλά σε φιλικό παιχνίδi, ξανά κόντρα στο Λιχτενστάιν. Και τότε, ο σκόρερ της πρώτης επίσημης νίκης, δεν είχε καν γεννηθεί!

Εκείνο το θετικό αποτέλεσμα είχε καταγραφεί Απρίλη του 2004. Εκείνο τον καιρό, η Άρσεναλ κατακτούσε το αήττητο πρωτάθλημα με τους Invincibles. 

Φέτος, ήρθε στην έναρξη της σεζόν, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν χάσει βαθμούς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους με την Μπράιτον.

Αν, όμως, η νίκη του Σαν Μαρίνο είναι σημάδι; Ποιος ξέρει...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης