Τι συνέβη με Πάλας και Έζε; Νόμιζαν πως θα φύγει, συμφώνησαν για μεταγραφή – «μπαμ» και… έμεινε!

Τι κάνεις όταν είσαι σίγουρος πως θα πουληθεί ο καλύτερος παίκτης σου, αλλά τελικά σου... ξεμένει, σου χαρίζει τον μόνο βαθμό έως τώρα, έχοντας μάλιστα πριν «εμποδίσει» την επισημοποίηση της μεταγραφής του... αντικαταστάτη του; Κρίσταλ Πάλας, Εμπερέκι Έζε και Γιοχάν Μπακαγιόκο έχουν πια την απάντηση.



Τι συνέβη με Πάλας και Έζε; Νόμιζαν πως θα φύγει, συμφώνησαν για μεταγραφή – «μπαμ» και… έμεινε!

Άπαντες ήταν εξ αρχής τόσο σίγουροι, σε βαθμό τέτοιον που πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου.

Άλλωστε, τέτοια σεζόν αξίζει και με το παραπάνω να «εξαργυρωθεί» και από τις δύο πλευρές, τόσο από την ομάδα,  όσο και φυσικά από τον ίδιο τον παίκτη. Τα 11 γκολ και οι τέσσερις ασίστ σε 27 συμμετοχές πέρυσι, αναμφίβολα είναι για τον οποιονδήποτε μια αξιοπρόσεκτη «ταμπέλα» για ενδεχόμενη πώληση. Αυτό ισχύει και για την Κρίσταλ Πάλας και τον Έζε!

Παρέμεινε λοιπόν, προς έκπληξη όλων στην Κρίσταλ Πάλας, παρά την περσινή του επίδοση και μάλιστα, ξεκινά τη σεζόν από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Με γκολ. Σκοράρει εναντίον της Τσέλσι και χαρίζει τον μόνο βαθμό στην ομάδα του έως τώρα.

Η παραμονή του «φρενάρει» και μάλιστα οριστικά την συμφωνημένη μετακίνηση του Γιόχαν Μπακαγιόκο από την Αϊντχόφεν στην Αγγλία, με την Πάλας να μην προχωρά την περίπτωσή του!

Δημήτρης Μανάκος