Για να συνεχιστεί το σερί του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Δυάδα» Σαββατοκύριακου, κέρδος επί τρία!

Nations League, επιστροφή στην… πραγματικότητα για την Αγγλία, «δυάδα» για… ταμείο που «τριπλασιάζει». Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, για δύο ματς του Σαββατοκύριακου! Και την άλλη εβδομάδα, η… κερδοφόρα Championship επιστρέφει!



Για να συνεχιστεί το σερί του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Δυάδα» Σαββατοκύριακου, κέρδος επί τρία!

Και κάπου εδώ, ήρθε η ώρα για Nations League. Αφήνουμε προς το παρόν για λίγο στην άκρη την Championship, στην οποία πηγαίνουμε εξαιρετικά, και βρίσκουμε μία «δυάδα» από τα ματς του Σαββατοκύριακου που ακολουθούν

Θα επιλέξω λοιπόν δύο αναμετρήσεις, με φόντο το «ταμείο». Το τρίτο «ταμείο» της σεζόν, αφού η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής, η 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, μας έχει «πληρώσει».

Το πρώτο από τα δύο ματς που επιλέγω λοιπόν, είναι αυτό της Ιρλανδίας με την Αγγλία. Η πρεμιέρα του Λι Κάρσλεϊ στο «τιμόνι» των «τριών Λιονταριών» και το πρώτο τους παιχνίδι μετά τον τελικό του EURO 2024.

Το είδατε και με την Ισπανία. Ποτέ η μετάβαση αποτελεί μία εύκολη υπόθεση και για τον λόγο αυτόν, θα πάω σε ένα «συντηρητικό» παιχνίδι, της τάξεως του 2-3 γκολ.

Από εκεί και πέρα, επιλέγω και το αυριανό ματς της Βουλγαρίας με την Βόρεια Ιρλανδία. Είναι ωραίο το Χ2, διπλή ευκαιρία, θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν μέσα στη Σόφια και να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζω πως απέναντι στο Λουξεμβούργο ήταν εξαιρετικοί για ένα ημίχρονο και επικράτησαν άνετα με 2-0, σκοράροντας δύο φορές στα πρώτα 17 λεπτά!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με αποδόσεις της Novibet:

(19:00) Ιρλανδία – Αγγλία 2-3 γκολ στο 1.91

(19:00, Κυριακή) Βουλγαρία – Βόρεια Ιρλανδία Χ2 στο 1.53

(17:00) Νοτς Κάουντι – Άκρινγκτον Over 2,5 στο 1.88

(17:00) Μπράντφορντ – Καρλάιλ Over 2,5 στο 1.50