Οι πρώτες σκέψεις του Λι Κάρσλεϊ για το Ιρλανδία – Αγγλία: Τα τέσσερα ντεμπούτο και οι «σίγουροι» για την ενδεκάδα!

Λίγες ώρες απομένουν για το «επίσημο» ντεμπούτο του Λι Κάρσλεϊ με την εθνική Αγγλίας και το England365 σας παραθέτει τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα, ενόψει της συνάντησης με την Ιρλανδία για το Nations League. Υπάρχουν «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα, μία… έκπληξη στην αποστολή, τέσσερις «νέοι» και τρεις που τέθηκαν εκτός. Γύρισε πάντως ο Χάρι Μαγκουάιρ, θα παίξει δεξιά ο Άρνολντ, εμπιστοσύνη και στον Λέβι Κόλγουιλ, που αναμένεται να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ!



Οι πρώτες σκέψεις του Λι Κάρσλεϊ για το Ιρλανδία – Αγγλία: Τα τέσσερα ντεμπούτο και οι «σίγουροι» για την ενδεκάδα!

Ξεκινάει λοιπόν το Nations League για την Αγγλία και άπαντες προετοιμάζονται για την εκτός έδρας συνάντηση με την Ιρλανδία.

Τα «τρία Λιοντάρια» αναμένεται να δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους, μετά τον χαμένο τελικό του EURO 2024 και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αλλαγές και εκπλήξεις στην «παρθενική» αποστολή του Λι Κάρλσεϊ. Αυτός αντικαθιστά προσωρινά τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ευελπιστεί να ξεκινήσει με «τρίποντο» στην 2η τη τάξει κατηγορία του θεσμού. Σε έναν όμιλο φυσικά, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και η Εθνική μας ομάδα.

Τι προκύπτει λοιπόν, αναφορικά με τα βασικά πλάνα του Κάρσλεϊ, ενόψει της αναμέτρησης; Μοιάζει δεδομένο πως ο Τζόρνταν Πίκφορντ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να έχει… αναδιαμορφώσεις. Δεξιά ο Αλεξάντερ Άρνολντ, αριστερά ο Λέβι Κόλγουιλ, τον οποίο γνωρίζει από την U-23, στα στόπερ ο Μαγκουάιρ που επέστρεψε, με τον αρχηγό της Κρίσταλ Πάλας πλέον, Μαρκ Γκέχι.

Όπως θα αντιληφθήκατε, εκτός αποστολής είναι ο Κάιλ Γουόκερ, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής στη Σίτι, στο ξεκίνημα της σεζόν. Απεναντίας, ο Τζακ Γκρίλις υπολογίζεται ως βασικός για το ματς με την Ιρλανδία, μετά και τις απώλειες των Κόουλ Πάλμερ, Όλι Γουότκινς και Φιλ Φόντεν, για τα ματς του Nations League.

Από εκεί και πέρα, πιθανό μοιάζει να δούμε βασικούς τους Ράις, Γκάλαγκερ και Μέινου, αλλά και τον Μπουκάγιο Σάκα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει και ο Χάρι Κέιν, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για τον Μαρκ Μπόουεν, που έχει αποδώσει εξαιρετικά στην αρχή της σεζόν της Premier League, με τη Γουέστ Χαμ.

Τέλος, τέσσερις παίκτες θα ήθελαν πολύ να κάνουν το ντεμπούτο τους με τα «τρία Λιοντάρια». Ο Έιντζελ Γκόμες, ο Νόνι Μαντουέκε, ο Γκιμπς Γουάιτ και ο Τίνο Λιβραμέντο. Άπαντες πάντως, αναμένεται να βρεθούν αρχικά στον πάγκο και η συμμετοχή τους θα κριθεί από την εξέλιξη της συνάντησης.

Δημήτρης Μανάκος