O Big Ben είναι έτοιμος για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Αγγλία με τον Λι Κάρσλεϊ!

Τι κι αν δεν έχει Πρέμιερ Λιγκ ν' ασχοληθούμε; Ο Big Ben δηλώνει βροντερό «παρών» γι' ακόμα ένα Σάββατο στις στοιχηματικές εκτιμήσεις του England365 και αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη νέα προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με τον Λι Κάρσλεϊ στην άκρη του πάγκου. 



O Big Ben είναι έτοιμος για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Αγγλία με τον Λι Κάρσλεϊ!

Καλημέρα σε όλους! Αν το θεωρούσατε δεδομένο ότι θα ... πάρω ρεπό αυτό το Σάββατο λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και της απουσίας της Πρέμιερ Λιγκ, κάνατε μεγάλο λάθος! 

Είναι δυνατόν να χαλάσω την παρέα μας; Και ειδικά σε μια μέρα που παίζει η εθνική ομάδα της Αγγλίας; 

Πρώτο παιχνίδι, λοιπόν, για τα «τρία λιοντάρια» μετά τον χαμένο τελικό του Euro 2024 και την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τον Λι Κάρσλεϊ να προβιβάζεται και ν' αναλαμβάνει, έστω και ως υπηρεσιακός, τα «τρία λιοντάρια» στο ανδρικό επίπεδο. 

Οι Ιρλανδοί που απόψε φιλοξενούν την αγγλική ομάδα, δεν είχαν καταφέρει να δώσουν το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού και αυτό έκανε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να βάλει τέλος στη θητεία του Στίφεν Κένι να προσλάβει τον Τζαμαϊκανό, Χέιμιρ Χάλγκριμσον. 

Λιβραμέντο, Μαντουέκε, Γκόμες και Γκιμπς - Γουάιτ βρήκαν χώρο και εμπιστοσύνη από τον Κάρσλεϊ για να συμπεριληφθούν στην αποστολή της Αγγλίας για τις αναμετρήσεις του Σεπτέμβρη, με την εθνική ομάδα της χώρας φυσικά να ψάχνει τη διόρθωση της κακής κατάστασης που διαμορφώθηκε το 2023 με τον υποβιβασμό στη League B του Nations League. 

Το σημείο μας για σήμερα με αποδόσεις Novibet, θα είναι να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα η αγγλική ομάδα σε ένα σκορ 0-2! 

Συνοπτικά η πρόταση του Big Ben:

Ιρλανδία - Αγγλία 0-2 σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού, απόδοση 2,50