Έγινε θέμα συζήτησης προτού προλάβει να καθίσει στον πάγκο: Γιατί εξαγριώθηκαν ήδη στην Αγγλία με τον Κάρσλεϊ!

Ο Λι Κάρσλεϊ είχε το σθένος να ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσει τον ύμνο της Αγγλίας πριν από την έναρξη του αποψινού ματς με την Ιρλανδία και αυτό τον έβαλε στο «στόχαστρο» του Τύπου και των οπαδών της εθνικής ομάδας! 



Έγινε θέμα συζήτησης προτού προλάβει να καθίσει στον πάγκο: Γιατί εξαγριώθηκαν ήδη στην Αγγλία με τον Κάρσλεϊ!

Προτού προλάβει να βρεθεί στην άκρη του πάγκου των «τριών λιονταριών» για πρώτη φορά, έχοντας αποδεχθεί τη θέση του υπηρεσιακού ομοσπονδιακού κόουτς στη μετά Σάουθγκεϊτ εποχή, ο Κάρσλεϊ προκάλεσε αντιδράσεις, σχόλια και απέκτησε... «εχθρούς». 

«Δεν το έκανα και στην ποδοσφαιρική μου καριέρα γιατί πάντοτε δυσκολευόμουν με τους ύμνους» είπε για να αιτιολογήσει την επιλογή του να μην τραγουδήσει ούτε απόψε τον εθνικό ύμνο της Αγγλίας πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για το Nations League. Φυσικά παίζει ρόλο σε αυτό και η θητεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιρλανδίας σε επίπεδο ανδρών στην ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Πάντως, κατάφερε προτού καν προλάβει να καθοδηγήσει για πρώτη φορά την ομάδα στη νέα του δουλειά, να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στους οπαδούς των φιναλίστ του Euro 2024...

Κώστας Ζάλιαρης